Søborggårdsvej 16A, 3250 Gilleleje

SOLGT PÅ KUN 45 DAGE - TIL TOPPRIS

VELBELIGENDE EJENDOM MED FANTASTISK UDSIGT
IDYLLISK, FREDFYLDT OG I PAGT MED SKØNNE OMKRINGLIGGENDE NATUR
KUN 60 KM / 50 MINUTTER FRA KONGENS NYTORV
HER FÅR MAN UTROLIGT MEGET FOR PENGENE
Området:
Søborg ligger i og er en landsby med 220 indbyggere (2018) mellem og i . Se mere på .
Byen har egen skole, børnehave, kirke, forsamlingshus og idrætsforening som tilbyder skydning, gymnastik, dans, badminton. Rideskole findes på vejen. Der er mulighed for fællesspisning hver anden måned i forsamlingshuset i vinter halvåret. Dagligvareforretninger findes i både Gilleleje og Græsted. Der er kun 3 km til nærmeste golfbane, og 6 km til skønne strande og det hyggelige fiskerleje i Gilleleje.
Ejendommen:
Er en velbeliggende murstensvilla, som er opført i 1 plan med saddeltag og store vinduer. Ejendommen er løbende vedligeholdt og opdateret indvendigt og fremtræder i indflytningsklar stand. Endvidere findes der 20 m2 muret garage samt udhus som er udført i træ. Grundens 1109 m2 er hyggeligt anlagt med 2 terrasser, parkeringspladser, hyggekroge samt velvalgt og passende beplantning. Ejendommen opvarmes via oliefyr og brændeovn.~
Planløsning:
Hovedindgang med god plads til overtøjet. Stor stue (opr. 2 - kan reetableres) med dobbeltdør- og vinduesparti i den fulde længde, hvilket giver et fantastisk lysindfald og fri udsigt over det smukke landskab, som kan nydes sammen med brændeovnes massive varme på kolde dage. Børneværelse i en god størrelse. Fordelingsgang med skab, som giver adgang til et stort soveværelse med rigelig plads til skabe, et flisebadeværelse med bruseafsnit og vindue, samt endnu et værelse. Lyst køkken med gulvvarme, i åben forbindelse til stuens spiseafsnit. Bagindgang til bryggers, hvor der er vaskemaskine, tørretumbler og fryser. Alle opholdsrum har plankegulve.
Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud.