Svinøvej 117, 4750 Lundby

OVERTAGET EFTER KÆDEMÆGLER - OG SOLGT PÅ 55 DAGE.

BLANDT DE 8 BILLIGSTE "NYBYGGEDE" HELÅRSHUSE ØST FOR STOREBÆLT

SÆLGES LANGT UNDER OPFØRELSESPRISEN !

NYERE (2004) ARKITEKTTEGNET KVALITETSVILLA I PERFEKT STAND

KAN ANVENDES SOM HELÅRS- ELLER FRITIDSBOLIG - VED OPNÅELSE AF "FLEXSTATUS"

HER FÅR MAN UTROLIGT MEGET HUS - LANGT BILLIGERE END NORMALT

MULIGHED FOR 4-5 VÆRELSER - UDEN VÆSENTLIGE OMKOSTNINGER

IDYLLISK, FREDFYLDT OG I PAGT MED DEN SKØNNE OMKRINGLIGGENDE NATUR

FLEXIBEL PLANLØSNING - KAN TILPASSES KOMMENDE ØNSKER OG BEHOV

KUN 97 KM / 1 TIME FRA KØBENHAVN

MEGET LAVE EJENDOMSSKATTER / EJERUDGIFTER


Området:
Svinø/Svinø Strand er en naturskøn halvø, som er omkranset at Smålandsfarvandet, Dybsø Fjord og Karrebæksminde Bugt - midt imellem Næstved og Vordingborg. Fra stranden kan man se til Knudshoved, og på dage med god sigtbarhed kan man endvidere se Storebæltsbroen godt 50 kilometer væk.
Der er 3 km til stranden, 5 km til indkøb og tank, 10 km til Hammer Frie Privatskole og Svend Gønge Skolen, som er forbundet til skolebussen - der holder 100 meter fra ejendommen. Ligeledes 10 km til Lundby station, som har timedrift til bl.a. København og 15 km til både Næstved og Vordingborg, hvor der er adgang til mange arbejdspladser.

Byen:
Er et lille lokalsamfund, hvor man tager sig af og hjælper hinanden, hvis der er behov for det. Der er flere fælles aktiviteter i både beboerforening og forsamlingshus.

Ejendommen:
Er en flot arkitekttegnet 1 plans villa opført af SR-design, med et boligareal på 127 m2 + integreret carport på 22 m2, som muligvis og om nødvendigt kan inddrages til boligareal.
Facaden er opført med røde sten og det afvalmede tag er belagt med sorte tegl. De sprossede vinduer er vedligeholdelsesfrie. Alt fremtræder i god og meget velholdt stand.
Grundens 985 m2 er hyggeligt anlagt med stor terrasse mod syd, hvor der er fri udsigt over markerne og endnu en mod nord, som har udsigt til gadekæret.
Ejendommen opvarmes overalt via vandbaseret gulvvarme, som opvarmes med oliefyr.
Der er i parabolantenne på ejendommen og fibernet på vej.

Planløsning:
Entré og fordelingsgang med flisebelagt gulv. 2 gode værelser med parketgulve. Lækkert og rustikt badeværelse med muret bruseniche og hvælvinger. Centralt placeret køkken med flisebelagt gulv, alt i hårde hvidevarer, flotte elementer fra Invita og i åben forbindelse til alrummet / stuen, hvorfra der er direkte forbindelse til den store sydvendte terrasse og fantastiske udsigt. Stor nordvendt stue med parketgulv samt direkte adgang til endnu en terrasse og forhaven. Denne stue kan helt eller delvis kan inddrages til et endnu et værelse.
Meget stort bryggers med egen indgang. Bryggerset kan halveres, hvorved der bliver mulighed for et fjerde værelse. Se alternativ plantegning.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi forbi med et uforpligtende tilbud.