Østengen 37, Bisserup, 4243 Rude

HELÅRSBOLIG - SOM OGSÅ MÅ ANVENDES SOM SOMMERHUS

HVORFOR BO TIL LEJE - NÅR MAN KAN EJE FOR CA. 6.000 PR. MDR. , UDEN FORBRUG

BISSERUP - ET ENESTÅENDE STYKKE DANSK NATUR

MELLEM NÆSTVED OG SKÆLSKØR

KUN 1.5 TIMES KØRSEL FRA KØBENHAVN

3 GOLFBANER INDENFOR 20 KILOMETER

EJENDOMMEN VIL BLIVE LEVERET NYMALET - I SORT


Beliggenheden: Bisserup er en aktiv landsby med et gammelt fiskerleje, hvor der stadig er aktivt fiskeri og lystbådssejlads fra havnen. Landsbyidyllen er intakt med mange af de oprindelige huse, som er flot bevaret, så sjælen fra den gamle fiskerilandsby stadig kan mærkes. Der er flere kunsthåndværkere i landsbyen blandt de 520 fastboende. Bisserup Strand er en dejlig og meget børnevenlig sandstrand, hvor man til den ene side har skoven og til den anden havnen samt øgrupperne ud for Holsteinsborg Slot. En perfekt beliggenhed, hvis man ynder at dyrke sejlads, vandsport, cykelsport, golf, tennis eller bare nyde en fantastisk natur med et rigt fugleliv.

Ejendommen: Ligger på en blind og børnevenlig grusvej kun 400 meter fra stranden, hvor man har en herlig frisk duft af saltvand fra smålandsfarvandet. Der er gode aktivitets muligheder for børn og voksne - bl.a. et multianlæg ved campingpladsen. Grunden på 833 m2 har naturlig gammel bevoksning og fiskebassin. Selve huset optager 76 m2, anneks med værelse og stue ca. 40 m2, garage og værksted ca. 20 m2, træterrasserne ca. 25 m2. Endvidere findes der et udhus til havemøbler og redskaber. Facadebeklædningen er træ og saddeltaget er belagt med eternit. Opvarmningen sker via varmepumpe, brændeovn eller el-radiatorer. Indbo kan forhandles.

Planløsning: Usædvanlig stor stue med brændeovn, adgang til 2 træterrasser og mulighed for at lave 1-2 ekstra værelser. Hyggeligt køkken i åben forbindelse til stuens spiseafsnit. Godt soveværelse. Flisebadeværelse med bruseniche. Annexet indeholder en stue, værelse, carport og værksted.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.