Lungshave 38, 4736 Karrebæksminde

MANGE HENVENDELSER OG VENTENDE KØBERE TIL SOMMERHUSE I SKØNNE KARREBÆKSMINDE / ENØ

EFTERTRAGTET STRANDHUS - I FLOT OG VELHOLDT STAND

5 MINUTTERS GANG FRA EN AF SJÆLLANDS BEDSTE STRANDE

HUSET SÆLGES INDFLYTNINGSKLART OG KOMPLET MØBLERET - UDE OG INDE.

KAN ANVENDES HELE ÅRET RUNDT

KUN 5 KVARTER FRA KØBENHAVN OG 1 KVARTER FRA NÆSTVED

Området:
Karrebæksminde og Enø er med rette kendt for at være et at de mest udsøgte feriesteder på Sjælland, fordi det har så uendelig meget at byde på.
Det er et aktivt sted for både børn og voksne, hvor man tilføres en ubeskrivelig opløftende stemning af miljøet, som omkranses af de bedste strande, et fredet overdrev og naturreservat, en smuk fjord, som er vandforbindelsen til Næstved, skov og barske skråninger samt en aktiv og idyllisk havn med vippebro.
Indenfor 20 km er der yderligere en lang række af attraktioner - bl.a. Gavnø Slot, Holsteinsborg Gods, Gisselfeld Kloster, Bregentved Gods, Herlufsholm skov og kostskole, Næstveds historiske bymidte, Susåen, 2 golfbaner, Bonbon land, det 45 meter høje skovtårn, Omø og Agersø.

Beliggenheden: Ejendommen ligger på en af Enø's gamle og meget eftertragtede strandgrunde - et idyllisk og berigende sted, hvor der er frit valg mellem afslapning, aktiviteter eller oplevelser for alle uanset hvilken aldersgruppe man befinder sig i.
På motionssiden er der specielt gode forhold for løb, cykelsport og alle typer vand- samt sejlsport på enten det bølgende hav eller den stille fjord.
Området byder endvidere på helt nyt multisportsanlæg, sportshal, kirke, 2 supermarkeder.
Bådplads kan lejes 100 meter fra ejendommen i en af de 2 lystbådehavne.
Der er halvtimes drift på busforbindelsen til Næstved, som tager 10 minutter, og hvis man har lidt mere tid, så kan turbåden "Friheden" varmt anbefales eller en flot cykeltur på 10 km langs fjorden.

Ejendommen:
Efter omfattende og løbende renovering, så fremstår ejendommen nu i meget flot og indflytningsklar stand.
Der er indlagt offentlig vand og vandafledning samt fibernet til tv- og internet. Opvarmninger sker via radiatorer og varmepumpe.

Planløsning:
Indgang sker via den store og overdækkede træterrasse. Stue i halvåben forbindelse til stuen, hvor der er plads både sovesofaarrangement og spiseafsnit. Godt soveværelse med skabsvæg. Pænt køkken med alle nødvendigheder. Toilet og badeværelse med både bruseniche og vaskemaskine. Endvidere et flot 6-kantet anneks med mange anvendelsesmuligheder.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med et gratis og uforpligtende tilbud.