Lungsminde 13, Lungshave / Enø, 4736 Karrebæksminde

SOLGT PÅ KUN 25 DAGE - FLERE KØBERE HAVES SOLGT PÅ KUN 25 DAGE

EFTERTRAGTET STRANDHUS, I GOD OG INDFLYTNINGSKLAR STAND

5 MINUTTERS GANG FRA EN AF SJÆLLANDS BEDSTE STRANDE

HUSET SÆLGES KOMPLET MØBLERET - UDE OG INDE.

GOD UDLEJNINGSINDTÆGT ER MULIGT

STILLE BELIGGENHED MED MINIMAL TRAFIK

GRUND OG HUS KRÆVER MINIMAL VEDLIGEHOLDELSE

KAN ANVENDES HELE ÅRET RUNDT

KUN 5 KVARTER FRA KØBENHAVN OG 1 KVARTER FRA NÆSTVED


Området:
Karrebæksminde og Enø er med rette kendt for at være et at de mest udsøgte feriesteder på Sjælland, fordi området har så uendeligt meget at byde på.
Det er et aktivt sted for både børn og voksne, hvor man tilføres en ubeskrivelig opløftende stemning af miljøet, som omkranses af de bedste strande, et fredet overdrev og naturreservat, en smuk fjord, som er vandforbindelsen til Næstved, skov og barske skråninger samt en aktiv og idyllisk havn med vippebro.
Indenfor 20 km er der yderligere en lang række af attraktioner - bl.a. Gavnø Slot, Holsteinsborg Gods, Gisselfeld Kloster, Bregentved Gods, Herlufsholm skov og kostskole, Næstveds historiske bymidte, Susåen, 2 golfbaner, Bonbon land, det 45 meter høje skovtårn, Omø og Agersø.
Beliggenheden:
Ejendommen ligger på en af Enø's gamle og meget eftertragtede strandgrunde - et idyllisk og berigende sted, hvor der er frit valg mellem afslapning, aktiviteter eller oplevelser for alle uanset hvilken aldersgruppe man befinder sig i.
På motionssiden er der specielt gode forhold for løb, cykelsport og alle typer vand- samt sejlsport på enten det bølgende hav eller den stille fjord.
Området byder endvidere på helt nyt multisportsanlæg, sportshal, kirke, 2 supermarkeder.
Bådplads kan lejes 100 meter fra ejendommen i en af de 2 lystbådehavne.
Der er halvtimes drift på busforbindelsen til Næstved, som tager 10 minutter, og hvis man har lidt mere tid, så kan turbåden "Friheden" varmt anbefales eller en flot cykeltur på 10 km langs fjorden.

Ejendommen:
Er løbende renoveret, istandsat og fremstår i god og indflytningsklar stand.
Der er indlagt offentlig vand og vandafledning samt fibernet til tv- og internet. Opvarmninger sker via radiatorer og varmepumpe.
Udover hovedhuset, så findes der også et isoleret anneks, opbevaringsskur samt lukket og uforstyrret gårdhave, med flere gode spise- og solpladser.
Grunden er købt af Næstved Havn for kr. 490.000
Plads til 2 biler på grunden.
Følgende skal overholdes ved ombygning jf. lokalplan:
Bebyggelsesprocenten maks. 15 %.
Maksimalt areal på 51 m2 inkl. udestuer og højst i 1 etage (hems tillades), med maksimalhøjde på 4 meter målt 5 meter fra skel.
En overdækning på indtil 10 m2 samt ét udhus på indtil 10 m2.
Tage skal fremstå som symmetriske saddeltage uden valm og med taghældning på 15-35 grader.
Garager og carporte på grunden tillades ikke.

Planløsning:
Indgang sker via den overdækkede terrasse, hvor aftensolen også kan nydes. Entré med plads til overtøjet. Stue i halvåben forbindelse til køkkenet, hvor der er plads både sovesofaarrangement og spiseafsnit. I stuen har man det skønneste lysindfald fra morgen til aften gennem de store vinduespartier, som vender mod øst, syd og vest, og hvor 3 er skydedørspartier. Soveværelse i en god størrelse. Værelse, som pt. anvendes som påklædningsrum. Pænt køkken med alle nødvendige hårde hvidevarer og separat udgang. Flot og indbydende toilet og badeværelse med gulvvarme, glasbruseniche og vaskesøjle. Isoleret anneks med 3 sovepladser. Opbevaringsskur.


Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med et gratis og uforpligtende tilbud.