Langelinie 28A, Vesterhave, 4736 Karrebæksminde

SOLGT - FLERE KØBERE TIL STRANDHUSE HAVES

KRAFTIGT NEDSAT - EFTERÅRSPRIS

HYGGELIGT OG EFTERTRAGTET STRANDHUS

51 M2 OG MULIGHED FOR 4 RUM/VÆRELSER + 2 HEMSE

VELBYGGET OG I PERFEKT STAND

STILLE OG SMUK BELIGGENHED, MED FORHAVE UD TIL SØEN

5 MINUTTERS GANG FRA EN AF SJÆLLANDS BEDSTE STRANDE

15 MINUTTES GANG TIL SKOV OG HAVNEMILJØ

KUN 5 KVARTER FRA KØBENHAVN OG 1 KVARTER FRA NÆSTVED


Området:
Karrebæksminde og Enø er med rette kendt for at være et at de mest udsøgte feriesteder på Sjælland, fordi det har så uendeligt meget at byde på.
Det er et attraktivt sted for både børn og voksne, hvor man tilføres en ubeskrivelig opløftende stemning af miljøet, som omkranses af de bedste strande, et fredet overdrev og naturreservat, en smuk fjord, som er vandforbindelsen til Næstved, skov og barske skråninger samt en aktiv og idyllisk havn med vippebro.
Indenfor 20 km er der yderligere en lang række af attraktioner - bl.a. Gavnø Slot, Holsteinsborg Gods, Gisselfeld Kloster, Bregentved Gods, Herlufsholm skov og kostskole, Næstveds historiske bymidte, Susåen, 2 golfbaner, Bonbon land, det 45 meter høje skovtårn, Omø og Agersø.

Beliggenheden:
Ejendommen ligger på en af Vesterhaves gamle og meget eftertragtede strandgrunde - et idyllisk og berigende sted, hvor der er frit valg mellem afslapning, aktiviteter eller oplevelser for alle uanset hvilken aldersgruppe man befinder sig i.
På motionssiden er der specielt gode forhold for løb, cykelsport og alle typer vand- samt sejlsport på enten det bølgende hav eller den stille fjord.
Endvidere bydes der på helt nyt multisportsanlæg, sportshal, kirke, sauna for vinterbadere, 2 supermarkeder, bager, fiskehandlere, mange spisesteder, båd- og kajakudlejning.
Bådplads kan lejes 100 meter fra ejendommen i en af de 2 lystbådehavne.
Der er halvtimes drift på busforbindelsen til Næstved, som tager 15 minutter, og hvis man har lidt mere tid, så kan turbåden "Friheden" varmt anbefales eller en flot cykeltur på 10 km langs fjorden.

Ejendommen:
Er opført i 2008 hvor der er anvendt gode materialer og godt håndværk. Løbende er der sket vedligeholdelse hvorfor ejendommen fremstår i perfekt og indflytningsklar stand.
Taget er belagt med betontagsten og facaden er beklædt med næsten vedligeholdelsesfrit komposit i plankeform.
Der er indlagt offentlig vand og vandafledning. Opvarmning sker via varmepumpe samt gulvvarme på badeværelset. Døre og vinduer er med termoglas. Fibernet er muligt.
Grunden er en del af andelsforeningen G/F Højboboparken, hvilken betyder lavere udgifter da der bl.a. ikke betales direkte ejendomsskat.
Det bebyggede areal udgør 51 m2, hvoraf 15 m2 har status som udestue. Endvidere findes der et redskabsrum på grunden og 4 terrasseområder.
Grunden er på 179 m2.

Planløsning:
Indgang sker enten via de 2 døre i udestuen eller døren mellem køkken og stue. Udestuen kan om ønsket opdeles i 2 disponible rum. I det centrale rum som indeholder stue og køkken er der stor loftshøjde / loft til kip, som giver mulighed for at lave optil 2 hemse. I forbindelse til stue og køkken findes er et dejligt rummeligt og lyst soveværelse samt et badeværelse med vindue, bruseniche, gulvvarme samt mulighed for vaskemaskine.


Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med et gratis og uforpligtende tilbud.