Søndermarksvej 27, 3. TV., 4200 Slagelse

SOLGT PÅ 30 DAGE TIL FULD PRIS - VI HAR FLERE KØBERE TIL BYSKOVPARKEN

SKØN OG BILLIG LEJLIGHED I NATURSKØNT OMRÅDE
KAN FINANSIERES SÅ BILLIGT - AT DET IKKE KAN BETALE SIG AT BO I EN TILSVARENDE LEJELEJLIGHED
2 OVERDÆKKET ALTANER
STILLE OG CENTRAL BELIGGENHED
GOD FORENING MED BILLIGE FÆLLESUDGIFTER
MANGE FÆLLESFACILITETER INKL. GRATIS P-PLADSER

BYEN: Slagelse som ligger på Sydvestsjælland ca. 90 km fra København, er en af Danmarks ældste byer og har ca. 34.000 indbyggere, hvilket gør den til Sjællands ottendestørste. Som handelsby har den et stort opland og er et naturligt centrum med gågader og indkøbscentre ikke mindst med Vestsjællandscentret som det helt store handelssted. I den sydøstlige del af Slagelse ligger Antvorskov Kaserne, hvor Gardehusarregimentet holder til. Kasernen har 200 ansatte og kan huse op til 2000 soldater. Desuden findes adskillige uddannelsesinstitutioner.
BELIGGENHEDEN: Er central med kort afstand til bymidten, indfaldsveje og offentlig transport, hvormed rejsetiden til København kun er 54 minutter. Skoler, daginstitutioner, sportshal, rideklub og indkøbsmuligheder findes i området. Et lukket stisystem fører til den store lystskov, som byder på dejlige naturoplevelser eller motionsmuligheder.
EJENDOMMEN: Byskovparken er en stor og veldrevet ejerforening. Bebyggelsen er kendt for sine lyse og veldisponerede lejligheder, fredelige grønne områder, de mange fællesfaciliteter og den store afstand mellem de enkelte blokke. Fællesfaciliteterne omhandler store grønne områder, mange gratis p-pladser, legepladser, sportsplads, bl.a. tennis, fodbold, petanque, cykelskure m.m. Udlejning er tilladt. Det kan gives tilladelse til 1 hund eller kat.
LEJLIGHEDEN: Er usædvanligt lys og godt disponeret. Man har følelsen af en langt større lejlighed, fordi altanerne virker som en integreret del. Stor entré og fordelingsgang med plads skabe og overtøjet. Opbevaringsrum. Lyst flisebadeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Stort soveværelse med indbygget klædeskab. Børneværelse i samme størrelse dog uden klædeskab, med adgang til altanen. Godt køkken med adgang til altan, lyse elementer, opvaskemaskine og i åben forbindelse med spisestuen. Meget stor opholdsstue med direkte adgang til altan/udestue som kan lukkes/åbnes efter behov.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud.