Christianshavns Voldgade 17, 1. TV., 1424 København K

STOR INTERESSE - 2 KØBERE - FLERE LEJLIGHEDER SØGES PÅ CHRISTIANSHAVN

I FØRSTE RÆKKE TIL VOLDENE
STILLE OG SMUK BELIGGENHED
STOR GÅRDHAVE OG MANGE FÆLLESFACILITETER
USÆDVANLIGT "STORT" BADEVÆRELSE
PERFEKT TIL FORÆLDREKØB / SOM DELELEJLIGHED
Beliggenheden: Eftertragtet beliggenhed på den rolige side af skønne Christianshavn, hvor der er en helt speciel atmosfære som ikke findes tilsvarende. Her har man det hele lige ved hånden - Metroen, Kanalerne, Voldene, gode spisesteder og indkøbsmuligheder. En perfekt beliggenhed, hvor Islands Brygge, Holmen, Gammelholm og Nyhavn/Frederiksstaden, er de omkringliggende kvarterer.
Ejendommen: Er oprindeligt opført i en gedigen kvalitet. Den er løbende blevet vedligeholdt og fremtræder i absolut god stand. Foreningen som består af 8 opgange, er veldrevet og har en god økonomi. Fællesfaciliteter: dørtelefon, kælderrum, studierum, bibliotek, værksted, festlokale ("Mejeriet" på hjørnet), 2 gæsterum der kan lejes på natlig basis, vaskekælder, cykelskure og fantastisk gårdhave, med bl.a. boldbane.
Husdyrhold er: Tilladt. Udlejning/forældrekøb er: Tilladt. Ingen fælleslån i foreningen.
Lejligheden: Har en god og fleksibel planløsning, som gør den delevenlig. Vidunderlig stue med udsigt til foreningens gårdhave og springvand. Ret stort soveværelse mod gårdhaven, med plads til både klædeskab og studieplads. Badeværelse med separat bruseafsnit, hvilket gør det til større en gennemsnittet i foreningen. Pænt og lyst køkken med god opbevaringsplads og det meste i hårde hvidevarer. Entré med plads til overtøjet.
Lejligheden kan overtages straks. Indbo kan forhandles.
Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed, sommerhus eller byggegrund, så kontakt os på tlf. 91550555 eller på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk - så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende møde.