Margretheholmsvej 56, 1. TV., 1432 København K

3 INTERESSEREDE KØBERE - SÅ VI SØGER FLERE LEJLIGHEDER PÅ ALLE ETAGER !

FANTASTISK BELIGGENHED - I FØRSTE RÆKKE TIL LYNETTEN HAVN OG ØRESUND
KUN 10 MINUTTER PÅ CYKEL TIL KONGENS NYTORV
USÆDVANLIG BILLIGE FÆLLES- OG VARMEUDGIFTER
EN RIGTIG 4 VÆRELSES - SOM ER FØDT MED 3 SOVE- / BØRNEVÆRELSER
DIREKTE ADGANG FRA 2 VÆRELSER TIL TERRASSE, STORT GRØNT OMRÅDE OG HAVNEN
97 M2 OG BETYDELIG STØRRE ALTAN END GENNEMSNITTET - SOM ER DELVIS OVERDÆKKET
GOD KVALITET, PERFEKT STAND OG INDFLYTNINGSKLAR

EGEN P-PLADS KAN TILKØBES
Beliggenheden:
Eftertragtet beliggenhed på skønne Margretheholm ved idylliske Lynetten Havn, hvor der er minimal trafik, stort frirum, grønne arealer, kanaler, åbent hav og kun 10 minutter på cykel til Kongens Nytorv og Amager Strandpark. Et historisk og maritimt område som er tilknyttet Holmen og Christianshavn og som ikke findes tilsvarende i København K. Gående og cyklister har glæde at den nye og smukke broforbindelse mellem Christianshavn/Holmen og Nyhavn (Inderhavnsbroen / "kyssebroen"), hvilket gør turen til og fra Margretheholm endnu bedre.
Ejendommen:
Er tegnet af arkitekterne fra Vandkunsten, hvor målet var at udnytte den enestående beliggenhed fuldt ud og skabe lyse lejligheder med godt indeklima samt begrænse energiforbruget mest muligt. Bebyggelsen opfylder energikravene til opnåelse af energimærkningen A2015, og et ventilationsanlæg renser og stabiliserer luftfugtigheden i lejlighederne til gavn for indeklimaet. Endvidere leverer solceller strøm til fællesarealer, og begrænser driftsudgifter. Bebyggelsen består af 6 blokke og er meget sigende døbt "Udsigten". Fællesfaciliteterne omhandler: Dørtelefon, elevator, depotrum, P-pladser i stueplan (tilkøb), gratis P-pladser på vejen, grønne arealer, cykelopbevaring i stueplan, faldskakter, affaldssug, fælleslokale med plads til 30-40 personer (leje) og legeplads. Fibernet er indlagt til internet/TV. Internet/TV er individuelt. Udlejning er tilladt, og husdyr skal registreres.
Lejligheden:
Er kendetegnet ved den skønneste udsigt og det mest fantastisk lysindfald, man kan ønske sig. Et lyst og indbydende materialevalg i gode kvaliteter, bidrager til den gode stemning. Placeringen forenden af Margretheholmsvej og i næstsidste blok gør, at man opnår kort afstand til vandet og helt undgår trafik samt bilstøj fra vejen. Planløsningen er yderst velfungerende og helt i tidens ånd med minimalt forbrug af m2 på entré og gangareal. Dejligt køkken/alrum med flotte elementer fra Invita, i åben forbindelse til stuen, hvorfra der er adgang til den ekstra store vestvendte og delvis overdækkede altan. 3 gode værelser hvoraf det ene er vestvendt. De 2 andre værelser har bedre lysindfald pga. større vinduer, end det lejligheder på de øvre etager byder på, samt direkte adgang til stor terrasse, det grønne område og havnen/Øresund - hvilket giver samme fornemmelse og funktion som i rækkehuse, til stor glæde for både børn og voksne. Indbydende badeværelse med gulvvarme, bruseniche samt vaske- og tørremaskine. Alle opholdsrum har flotte parketgulve.
Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.
.