Pile Alle 5C, 2. th., 2000 Frederiksberg

STOR INTERESSE OG STADIG FLERE SOM ØNSKER AT KØBE I FORENINGEN

ENESTÅENDE EJENDOM - I HJERTET AF FREDERIKSBERG
PANORAMAUDSIGT TIL FREDERIKSBERG HAVE OG SLOT.
ALT I FÆLLESFALITETER, BL.A. ELEVATORER OG P-PLADSER.
LYS LEJLIGHED MED STOR VESTVENDT ALTAN.
PERFEKT PLANLØSNING MED 2 VÆRELSER OG KØKKEN ALRUM.

BELIGGENHEDEN:
Ejendommen ligger midt i den mest attraktive og eksklusive del af Frederiksberg, hvor man ud over de skønne haver og slottet, også har teatrene på Frederiksberg Allé, Carlsberg byen, spændende butikker på Gl. Kongevej og Vesterbrogade m.m. - indenfor få minutters gang. Offentlig transport med bus, findes lige ved døren og metrostation i Frederiksberg Centret samt på Frederiksberg Allé.

EJENDOMMEN:
Er opført i 1975 og tegnet af den modernistiske arkitekt Svend Fournais, hvis hensigt var at skabe de bedste rammer for beboerne, via lyse lejligheder med enten altan eller have, attraktive udearealer samt omfattende fællesfaciliteter som omhandler: Elevatorer. P-pladser i kælder og i gården. Serviceplads til biler, MC, cykler, barnevogne mv., Hobbyrum. Motions- og spillerum. Mindre bibliotek. Opvarmet (via restvarme fra ejendommen) swimmingpool og sauna. Legeplads. Hundeluftningsareal. Kælderrum, Vaskekælder. Cykelparkering. Dørtelefoner.
Udlejning / forældrekøb er tilladt og husdyrhold er tilladt - med begrænsninger.
Ejendommen fremtræder meget velholdt og der er ikke vedtaget vedligehold/renovering, som ikke kan afholdes indenfor den budgetterede drift.
Foreningen administreres professionelt og har en god økonomi,

LEJLIGHEDEN:
Er en velholdt og veldisponeret 3 værelses i en god størrelse, med et dejligt lysindfald fra både øst og vest.
Mulig overtagelse: Når sælger har fundet anden passende bolig.

PLANLØSNING:
Entré og fordelingsgang med skabe til overtøjet. Usædvanligt stort og tidssvarende køkken-alrum, hvor stuearealet adskilles af køkkenøen. Køkkenet fra 2020 og har en bordplade i Silestone, Vola armatur samt hårde hvidevarer fra bl.a. Smeg.
I forlængelse af køkken-alrummet findes en ca. 12 m2 vestvendt og overdækket altan (mulighed for inddækning med skydevinduer), med panoramaudsigt til Frederiksberg Have og Slot.
Mod øst ligger lejlighedens 2 gode værelser med indbyggede skabe, hvoraf det ene har fransk altan. Begge værelser samt køkken alrummet, har flotte og originale egetræsgulve.
Stort originalt badeværelse med både badekar og bruseniche, kombineret vaskemaskine og tørretumbler samt gulvvarme.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.