Parmagade 21, 2. TV., 2300 København S

FLERE KØBERE - LEJLIGHEDER PÅ PARMAGADE SØGES TIL SALG ELLER LEJE

DEN PERFEKTE DELELEJLIGHED - MEGET VELEGNET TIL FORÆLDREKØB
3 STORE GODE RUM / VÆRELSER
KUN 10 - 15 MINUTTER PÅ CYKEL TIL KONGENS NYTORV
STOR GÅRDHAVE
Beliggenheden:
I en meget efterspurgt og dejlig del af Amager, på en sidegade til Amagerbrogade hvor man bl.a. har Strandparken, Kløvermarken og Metro Station indenfor kun 10 minutters gang. Der er minimal transporttid til de fleste uddannelsesinstitutioner og ca. 10 -15 minutters kørsel på cykel til indre by.

Ejendommen:

Som er opført i 1926, består af 5 opgange i en forening som er veldrevet med god økonomi. Foreningen har besluttet at frasælge tagetagen hvilket medfører, at foreningen får nyt tag og vinduer uden at det medfører optagelse af fælleslån eller kontant betaling for foreningens medlemmer. Fællesfaciliteterne omhandler: Dørtelefon, stor gårdhave, legeplads, vaskekælder (3 vm + 1 TT), tørrerum, cykelopbevaring, depotrum. Fibernet - Waoo - er indlagt. Udlejning er tilladt. Husdyrhold er tilladt efter bestyrelsens godkendelse.

Lejligheden:
Er kendetegnet ved en rigtig god planløsning og værelser med en størrelse som ligger over gennemsnittet. Lejligheden har stor loftshøjde og plankegulve.
Planløsning:
Entré og fordelingsgang. Stor opholdsstue med godt lysindfald fra syd. 2 rigtig gode værelser som vender mod nord og syd. Lyst og nydeligt køkken med vaskemaskine. Nyere (2014) og velindrettet badeværelse med bruseafsnit.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.