Borgerdydsvej 8, Buresø, 3550 Slangerup

SOLGT TIL EN AF DE FØRSTE BESØGENDE - FLERE KØBERE TIL EJENDOMMEN

BILLIG SOMMERHUS-IDYL
MIDT I FANTASTISK NATUR
KUN 41 KM / 40 MINUTTERS TRANSPORT FRA KØBENHAVNS CENTRUM


Området:
Buresø er en lille by i Nordsjælland med 520 indbyggere, som er kendt for den skønne omkringliggende natur. Buresø er beliggende ned til søen Buresø to kilometer nord for Slagslunde, seks kilometer sydøst for Slangerup.
Selve søen er, med sine 75,6 ha og gennemsnitlige dybde på 6,7 meter, en af landets store grundvandsfødte ferskvandssøer. Vandet er meget rent og der er etableret et børnevenligt badeområde med fint anlagt sandbund og en lang badebro.
Skovene ved Buresø er de fire skove Slagslunde Skov, Ganløse Eged, Krogenlund og Uggeløse Skov, så kan nydes gående, løbende eller på cykel.
Offentlige forbindelser via Hillerød Station (S-tog) og busser.

Beliggenheden:
Sommerhuset ligger på fredelig grusvej uden nævneværdig trafik, og med direkte adgang til Bøgeskoven via havelågen i baghaven, hvor skøn natur og opdagelser venter.
Samme låge og en sti gennem skoven, fører med 5 minutter gang ligeledes til Buresøen´s mange muligheder - f.eks. skønne badedage.

Ejendommen:
Består af en dejlig lukket have hvor børnene kan lege frit, og hvor det meste er græsplæne, så fritiden ikke skal domineres af havearbejde.
Huset er opført i 1 plan med træbeklædt facade og bølgeeternit på saddeltaget. Opvarmningen sker via varmepumpe, brændeovn og el-paneler. Der er indlagt vand og kloak.
I tilknytning huset findes der, et skur, 2 overdækkede terrasser og 2 terrasser.
På grund af god planløsning og tilknyttede arealer, så opleves huset betydeligt større, end hvad bruttoarealet angiver. Grunden er på 1072 m2.
Eventuel overtagelse af indbo aftales nærmere med sælger.

Planløsning:
Stor entré med masser af plads til opbevaring samt over- og fodtøj. Delvist åbent køkken med alt nødvendigt i hårde hvidevarer. Stor spisestue (mulighed for ekstra værelse) med hyggelig brændeovn. Opholds-/soveværelse i åben forbindelse til spisestuen (dør og væg kan etableres). Værelse med køjeseng.
Badeværelse med bruseafsnit og vindue, i en størrelse så der også er rigelig plads til f.eks. vaskemaskine.
Alle opholdsrum har flotte plankegulv og gipsloft til kip
Huset fremstår i god stand, lyst og indflytningsklart.


Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed, sommerhus eller byggegrund, så kontakt os på tlf. 91550555 eller på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk - så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.