Emuvej 2, Kirke Stillinge, 4200 Slagelse

STOR EFTERSPØRGELSE EFTER FRITIDS-/SOMMERHUSE PÅ VESTSJÆLLAND - FLERE EJENDOMME SØGES

NYRENOVERET FRITIDSHUS

92 M2+16 M2 UDESTUE, SOM KAN ANVENDES HELE ÅRET

I VESTSJÆLLANDS MEST POPULÆRE FERIEOMRÅDE

KUN 150 METER TIL STRAND OG HAV

INDFLYTNINGSKLART TIL DEN KOMMENDE SOMMER

FOR ENDEN AF BLIND VEJ

GOD UDLEJNINGSINDTÆGT ER MULIGT

Området:
Stillinge Strand er en del af en 8,5 km kyststrækning i Musholm Bugt på Vestsjælland. En dejlig sommerby og tyngdepunktet for feriehusområdet, som ligger kun 12 kilometer fra Slagelse. Strækningen huser ca. 350 fastboende indbyggere, som øges med mindst 4000 i sommermånederne. Området byder på mange seværdigheder, attraktioner og aktiviteter, se eventuelt mere på tripadvisor.
Stranden bliver betragtet som den bedste badestrand på denne kyststrækning, da den bliver renset en gang om ugen, har Blåt Flag, fint sand, er fremkommelig for kørestolsbrugere, har langsomt stigende vanddybde og meget begrænset strøm, hvilket gør den venlig for bl.a. børn.
På motionssiden er der specielt gode forhold for vandre- og løbeture, cykelsport og alle typer vand- samt sejlsport.
I byen findes der indkøbsmuligheder og flere restauranter.
Stillinge har i tidligere være den foretrukne strand for Slagelses beboere, som drog ud til deres sommerhuse og nød sommerlivet. Nu ejes sommerhusene af et langt bredere udsnit af danskere, som har fået øjnene op for den dejlige badestrand og skønne beliggenhed, hvor ikke mindst fantastiske solnedgange kan nydes.

Ejendommen:
Er opført i 1 plan med saddeltag. Arealet udgør 64 m2, uden udestuen på 16 m2 og overdækket terrasse på 17 m2. Endvidere findes der et 2 værelses anneks på 28 m2 samt en carport. Grunden er på 886 m2. Ejendommen har gennemgået omfattende istandsættelse og renovering. Senest er alt udvendigt malet og kloakken udskiftet. Taget vil endvidere blive afrenset og malet inden sommeren.
Opvarmningen sker med, el-radiatorer, pilleovn og/eller varmepumpe, som også kan nedkøle.

Planløsning:
Entré med fordelingsgang til 2 værelser. Lyst toilet med vindue. Badeværelse med flisegulv, bruseniche, vindue, vaskemaskine og plads til tørretumbler. Flot køkken med hvide elementer og hårde hvidevarer med stålfronter. Stor opholdsstue i åben forbindelse til køkkenet, med pilleovn og varme-/kølepumpe og adgang til udestuen. Udestue med plankegulv og adgang til haven samt den overdækkede terrasse. Anneks med 2 værelser, som forbindes til hovedhuset via det store terrasseareal.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med et gratis og uforpligtende tilbud.