Cort Adelers Gade 9, 4. tv., Gammelholm, 1053 København K

SOLGT PÅ FÅ DAGE - VIA INSTAGRAM, FACEBOOK OG VORES KØBERKARTOTEK. FLERE VENTENDE KØBERE HAVES

GAMMELHOLM - ET AF DE ABSOLUT MEST EFTERTRAGTEDE KVARTERER I KØBENHAVN K.
VELHOLDT EJENDOM MED BL.A. NYE VINDUER MOD GADEN.
USÆDVANLIG GOD ØKONOMI I FORENINGEN
EKSKLUSIVT KØKKEN OG BADEVÆRELSE
GOD PLANLØSNING - SOM OGSÅ ER DELEVENLIG
SYDVENDT STUER MED UDSIGT TIL HAVNEN

Område:
Det gamle flådeområde Gammelholm anses med rette af mange for, at være et af de absolutte bedste kvarterer i Kbh. K. En fredfyldt oase omkranset af Nyhavn, Kongens Nytorv og havnen, som er parisisk inspireret med brede gader og elegante facader. Det bedste af byen er lige ved hånden - Det Kgl. Teater, Skuespilhuset, Operahuset, Amalienborg, Kastellet, Chr. Havn og Holmen. Havnepromenaden for enden af gaden, har fantastisk udsigt og plads til både rekreation samt fysisk udfoldelse. Samme sted finder man inderhavnsbroen - også kaldet "kyssebroen", som forbinder området til Christianshavn, Holmen og Christiansholm / papirøen, hvor Københavns næste store attraktion - et vand-kulturhus - åbner i 2023, som vil rumme både udendørs havnebad, indendørs svømmehal med havneudsigt og foreningsfaciliteter.

Ejendommen:
Blev i opført i 1876 i Victoriansk stil på foranledning af F. Meldahl og har siden da gennemgået kontinuerlig vedligeholdelse, hvorved den stadig fremtræder smuk og velholdt. I 1998 blive andelsforeningen som består af 2 opgange stiftet. En veldrevet forening med en super god økonomi. Huset er en del af et større gårdanlæg - som er præmieret. Fællesfaciliteter: Gårdhave. Legeplads. Loft-/kælderrum. Cykelopbevaring. Dørtelefoner.

Indretning:
Entre og fordelingsgang. Eksklusivt køkken med elementer fra HTH, og god plads til spisebord. Eksklusivt badeværelse med vægge og gulv i mikrofiber cement (con tego), bruseafsnit, væghængt toilet og armaturer fra Vola.
Værelse i en god størrelse, med "New Yorker glasvæg" til køkken-alrummet. 2 store opholdsstuer/værelser en suite mod gaden, med fantastisk udsigt og lysindfald. Flotte trægulve og stor loftshøjde.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.