Østre Ringvej 17B, st. mf., 4700 Næstved

VI ER SPECIALISTER I SALG AF ANDELSBOLIGERE - FLERE SØGES PÅ HELE SJÆLLAND

BILLIG ANDELSBOLIG - SÆLGES LANGT UNDER MAKSIMALPRISEN
LAV BOLIGAFGIFT
NYISTANDSAT OG INDFLYTNINGSKLAR
MULIGHED FOR LEJE AF P-PLADS
CENTRAL BELIGENHED
MANGE FÆLLESFACILETETER

BYEN: Næstved er grundlagt i 1135 og ligger i en yderst naturskøn del af Sydsjælland, hvor - Sjællands længste å - Susåens 83 km lange løb ender i fjorden, som forbinder havnen og ferieperlen Karrebæksminde, som sammen med Gavnø og Herlufsholm er byens største attraktioner og vartegn. Med et stort opland og mere en 50.000 indbyggere, er det Sjællands fjerdestørste by og den uofficielle "hovedstad" på Sydsjælland. Byen har et driftigt handelsliv med mange arbejdspladser og gode uddannelses muligheder. Med kun 80 kilometer / 55 minutter med det offentlige til Kongens Nytorv i København, så er byen ligeledes en stor pendler by - med mere en 5.000 rejsende hver dag.

BELIGGENHEDEN:
Er yderst centralt, med kun 10-15 minutters gang til stationen, Kalbyrisskoven, Næstved Storcenter og den pulserende bymidte.
Offentlig transport, dagligvarebutikker, institutioner og skole findes indenfor 300 meter.
Der er god og hurtig forbindelse til motorvejsnettet via byens omfattende ringvejssystem.

EJENDOMMEN:
Er opført i 1946 og har løbende gennemgået vedligeholdelse - senest er der hulmursisoleret og døre, vinduer samt tag er skiftet. Andelskroneværdien er beregnet ud fra den offentlige vurdering med en buffer på 36,92 %.
Foreningen overvejer ny belægning på foreningens p-pladser.

FORENINGEN:
Andelsboligforeningen Østre Ringvej 11-21, blev stiftet i 2004 og består af 59 andelslejligheder samt 1 butik fordelt på 6 mindre blokke. Lejlighederne består af 1- 2- og 3-værelses lejligheder og er velegnet til såvel studerende, yngre par, børnefamilier som pensionister, hvilket giver en beboersammensætning som fordeler sig jævnt på alle aldersgrupper. Fællesfaciliteterne omhandler: P-pladser (mod betaling). Vaske- og tørrekælder, med reservation over nettet og betaling via administrator. Kælderrum. Mulighed for leje af ekstra kælderrum. Cykelkælder. Flere grønne arealer med bl.a. en moderne og sikret legeplads. Valgfrit TV/Net. Foreningen er professionelt administreret og har styr på økonomien. Udlejning er: Tilladt med begrænsninger. Husdyrhold er: Tilladt med begrænsninger. Foreningens hjemmeside: abringvejen.dk

LEJLIGHEDEN: Er en højtliggende stuelejlighed med godt lysindfald som er nyistandsat og indflytningsklar. Der kan muligvis opnås tilladelse til etablering af direkte adgang til haven fra lejligheden.

PLANLØSNING:
Entré og fordelingsgang. Mindre badeværelse. Godt køkken med elementer fra ca. 2006. Stue med god plads til både spiseafdeling og sofagruppe. Værelse som med lidt god vilje kan opdeles i 2 med en halvvæg. Begge opholdsrum har flotte trægulve.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.