Toldbodgade 6, 1., 1253 København K

VORES 3 SALG I DENNE OPGANG - VI ER OGSÅ SPECIALISTER I ANDELSLEJLIGHEDER

.EFTERTRAGTET BELIGGENHED, MED KIG OG BEHAGELIG AFSTAND TIL NYHAVNSKANALEN

KLASSISK LEJLIGHED I GOD STAND

DEJLIGT LYSINDFALD FRA ALLE 4 VERDENSHJØRNER

MED 8.5 M2 ALTAN

GOD OG NUTIDIG PLANLØSNING, MED MULIGHED FOR 4 SOVEVÆRELSER

FLOT FLISEBADEVÆRELSE MED BADEKAR, VASKESØJLE OG VINDUE


OMRÅDET:

Nyhavn er et skønt og enestående sted, hvilket har gjort det til et af tidens mest kendte og besøgte steder i Danmark.
Havnen kan dateres helt tilbage til 1671, hvor kong Christian d. 5 lod udgravningen påbegynde med arbejdskraft fra svenske krigsfanger.
Siden da har den kunstige kanal dannet ramme om et pulserende liv.
Værtshuse, fornøjelse og "gavmilde" kvinder var tidligere en del af Nyhavns karakter, og i løbet af årene har havnens skønne, skæve og billedlige huse været hjem for velkendte kunstnere som H.C. Andersen, der engang boede i nummer 67, og adskillige balletdansere og digtere.
Men Nyhavn er så meget mere end pulserende liv og smukke ejendommen. I de bagvedliggende små smøger og stræder finder man en fredfyldt, smuk og autentisk del af Københavns middelalderby.
Endvidere fører den centrale beliggenhed, hvor man er omkranset af Frederiksstaden, Gammelholm, Christianshavn og Holmen til, at man har det bedste af byen er lige ved hånden - Det Kgl. Teater, Skuespilhuset, Operahuset, Amalienborg, Kastellet samt inderhavnsbroen - også kaldet "kyssebroen", som også forbinder området til Christiansholm / papirøen, hvor Københavns næste store attraktion - et vand-kulturhus - åbner i 2023, som vil rumme både udendørs havnebad, indendørs svømmehal med havneudsigt og foreningsfaciliteter.

EJENDOMMEN:

Er opført i 1877 i smuk klassisk stil og er løbende renoveret, så den stadig fremtræder i god stand.
Foreningen som består af 5 bolig- og 1 erhvervsenheder, er veldrevet med en rigtig god økonomi og drift. Friværdien er på 94 %, hvilket medfører stor tryghed og lave boligafgifter.
Fællesfaciliteter: Dørtelefon. Opbevaringsrum samt mindre baggård.
Udlejning: Tilladt. Husdyr: Tilladt.

LEJLIGHEDEN:

Er en veldisponeret 5 værelses, med fantastisk lys og stor altan på vej. Forbindelsen til lejligheden sker via en smuk gammel hovedtrappe med fritlagt bindingsværk, som også er adgangsvejen til et af Københavns mindste og hyggeligste teatre - FÅR302, et intimteater med plads til 48 publikummer.

PLANLØSNING:

Mindre entré og fordelingsgang. Kontor / værelse i en god størrelse. Skøn stue med brændeovn, samt dejligt lysindfald fra vest og syd. Spisekøkken i direkte forbindelse til stue via en dobbeltdør. Badeværelse i en god størrelse med badekar, vaskesøjle og vindue.
Stort soveværelse med indbyggede skabe, og hvor den ene væg er skabt af gamle vinduer.
Værelse hvor den bagerste del er oplagt til et påklædnings område.
I forbindelse med den kommende etablering af altaner, så nedlægges bagtrappe, hvorved der om nødvendigt kan skabes 2 værelser.


Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.