Peder Skrams Gade 8, 5. th., Gammelholm, 1054 København K

3 DAGE - 26 FREMVISNINGER - 10 KØBSTILBUD - SOOOLGT

ET AF DE ABSOLUT MEST EFTERTRAGTEDE KVARTERER I KØBENHAVN K.

ELEVATOR OG NYISTANDSAT OPGANG

PENTHOUSELEJLIGHED - MED MULIGHED FOR 2 VÆRELSER SAMT STUE

STOR INDBYGGET SYDVENDT TAGTERRASSE.

GOD OG NUTIDIG PLANLØSNING

BADEVÆRELSE I EN GOD STØRRELSE


OMRÅDET:

Det gamle flådeområde Gammelholm anses med rette af mange for, at være et af de absolutte bedste kvarterer i Kbh. K. En fredfyldt oase omkranset af Nyhavn, Kongens Nytorv og havnen, som er parisisk inspireret med brede gader og elegante facader. Det bedste af byen er lige ved hånden - Det Kgl. Teater, Skuespilhuset, Operahuset, Amalienborg, Kastellet, Chr. Havn og Holmen. Havnepromenaden for enden af gaden, har fantastisk udsigt og plads til både rekreation samt fysisk udfoldelse. Samme sted finder man inderhavnsbroen - også kaldet "kyssebroen", som forbinder området til Christianshavn, Holmen og Christiansholm / papirøen, hvor Københavns næste store attraktion - et vand-kulturhus - åbner i 2023, som vil rumme både udendørs havnebad, indendørs svømmehal med havneudsigt og foreningsfaciliteter.

EJENDOMMEN:

Er opført i 1872 i smuk klassisk stil og er løbende renoveret, så den fremtræder meget velholdt.
Foreningen er veldrevet og har styr på økonomien, hvilket gør, at fællesudgifterne er usædvanligt lave.
Fællesfaciliteter: Dørtelefon. Elevator. Kælderrum. 2 fællesrum samt aflang baggård hvor der bl.a. er mulighed for cykelopbevaring. Eget Kabel-tv og internet. Andelsnet er på vej i foreningen. Husdyrhold er tilladt. Udlejning/forældrekøb er tilladt.

LEJLIGHEDEN:

Er en veldisponeret 2.-3 værelses, med fantastisk lys og indbygget tagterrasse. Forbindelsen til lejligheden sker enten via elevatoren til 4 sal, som er tilknyttet til bagtrappen eller via hovedtrappen.

PLANLØSNING:

Entré og fordelingsgang med garderobeareal (kan omdannes til et påklædningsrum, samt ovenlysvindue. Badeværelse i en god størrelse med el-gulvvarme, bruseniche, vaskemaskine, centraludsugning, væghængt toilet og vindue.
Køkken i åben forbindelse til stuen. Vinkelstue i direkte forbindelse til tagterrassen, og med lysindfald fra både syd og nord. En del af stuen kan om nødvendigt inddrages til et ekstra værelse. Stor indbygget tagterrasse hvor vind mærkes mindre, og hvor der vil være mulighed for sol fra morgen til aften. Nordvendt værelse med skabsvæg. Lejligheden har god loftshøjde og plankegulve.


Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.