Holbergsgade 7, 1. tv., 1057 København K

STOR INTERESSE FOR STORE ANDELSBOLIGERE, OG FLERE SØGES TIL KUNDERNE I VORES KØBERKARTOTEK

GAMMELHOLM - ET AF DE ABSOLUT MEST EFTERTRAGTEDE KVARTERER I KØBENHAVN

STOR, KLASSISK LIEBHAVERLEJLIGHED MED USÆDVANLIGT MEGET SJÆL.

KØKKEN-ALRUM, 4 STUER OG 4 VÆRELSER på 240 M2

VELBEVARET, HVOR DE FINE DETALJER OG DET FANTASTISKE HÅNDVÆRK ER INTAKT.
OMRÅDET:
Det gamle flådeområde Gammelholm anses med rette af mange for, at være et af de absolutte bedste kvarterer i Kbh. K. En fredfyldt oase omkranset af Nyhavn, Kongens Nytorv og havnen, som er parisisk inspireret med brede gader og elegante facader. Det bedste af byen er lige ved hånden - Det Kgl. Teater, Skuespilhuset, Operahuset, Amalienborg, Kastellet, Chr. Havn og Holmen. Havnepromenaden for enden af gaden, har fantastisk udsigt og plads til både rekreation samt fysisk udfoldelse. Samme sted finder man inderhavnsbroen - også kaldet "kyssebroen", som forbinder området til Christianshavn, Holmen og Christiansholm / papirøen, hvor Københavns næste store attraktion - et vand-kulturhus - åbner i 2023, som vil rumme både udendørs havnebad, indendørs svømmehal med havneudsigt og foreningsfaciliteter. 5 minutters gang fra lejligheden - på Kongens Nytorv, findes alle Metro- og flere buslinjer.

EJENDOMMEN: Som er opført i 1870 i smuk klassisk arkitektur, er løbende vedligeholdt og renoveret, så den stadig fremstår pæn og velholdt. Fællesfaciliteter: Dørtelefoner. Gårdhave. Cykelopbevaring, loft- og kælderrum. Kabel-tv/internet: Afventes Husdyrhold: 1 hund eller 1 kat er tilladt. Udlejning er tilladt med begrænsninger.

FORENINGEN:
Består af 10 bolig- og 3 erhvervsenheder. Foreningen er professionelt administreret og anvender valuar-vurdering. Seneste vurdering er opgjort til kr. 62,500.000, foreningen har dog valgt at anvende en værdi på ca. 53.000.000, Friværdien udgør ca. 75 %.

LEJLIGHEDEN: Er en højtliggende førstesals lejlighed - BELETAGE - den fornemste og mest repræsentative etage, der ofte er markeret med rigere dekoration og har større etagehøjde og vinduer end de øvrige etager. Etagen har et godt lysindfald fra både gård og gade, samt let forbindelse til både gaden og gårdhaven. Planløsningen er rummelig og fleksibel, hvori der også indgår 2 franskealtaner.
Lejligheden har gennem tiderne været beboet af flere skuespillere, og har lagt lokaler til filmmatiseringen af Nynnes dagbog.

PLANLØSNING: Stor entré med indbygget garderobeskab. Spisestue til de helt store sammenkomster, med høje paneler, kaldetragt til køkkenet og ekstra stort vindue - det var byggeherrens egen lejlighed, og der skulle være mulighed at se himlen, når man sad omkring spisebordet !.
I tilknytningen til spisestuen findes endnu en stue, hvor adgangen sker via en usædvanlig trefjøjet døre.
3 stuer ensuite mod gaden, som er opdelt med flotte fløjdøre og bl.a består af en herskabelig opholdsstue, med flot, kakkelovn og høje paneler. Et bibliotek med usædvanlig flot loftdekoration og lædertapet af gedehuder som stammer fra 1800 tallets spanske adel, der af økonomiske årsager skar dem ned med videresalg for øje.
Meget stort køkken-alrum med fransk altan, og gammelt ildsted som er integreret i det elegante sortlarkeret køkken fra Modulia. Lille toilet. 3 store værelser, hvoraf det ene har fransk altan. Badeværelse og toilet, med vindue, bruseniche og dobbelt håndvask.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.