Østre Ringvej 13B, 1. tv., 4700 Næstved

GOD INTERESSE - FLERE BILLIGE ANDELSBOLIGERE ØNSKES TIL SALG

2 SAMMENLAGTE LEJLIGHEDER - SOM STADIG ER OPLAGT TIL AT DELE
KAN OGSÅ ANVENDES TIL DELVIS BOLIG OG ERHVERV
2 INDGANGE - 2 KØKKENER - 2 BADEVÆRELSER/TOILETTER
MULIGHED FOR LEJE AF P-PLADS
CENTRAL BELIGENHED
TÆT PÅ SKOVE
MANGE FÆLLESFACILITETERBYEN:
Næstved er grundlagt i 1135 og ligger i en yderst naturskøn del af Sydsjælland, hvor - Sjællands længste å - Susåens 83 km lange løb ender i fjorden, som forbinder havnen og ferieperlen Karrebæksminde, som sammen med Gavnø og Herlufsholm er byens største attraktioner og vartegn. Med et stort opland og mere en 50.000 indbyggere, er det Sjællands fjerdestørste by og den uofficielle "hovedstad" på Sydsjælland. Byen har et driftigt handelsliv med mange arbejdspladser og gode uddannelses muligheder. Med kun 80 kilometer / 55 minutter med det offentlige til Kongens Nytorv i København, så er byen ligeledes en stor pendler by - med mere en 5.000 rejsende hver dag.

BELIGGENHEDEN:
Er yderst centralt, med kun 10-15 minutters gang til stationen, Kalbyris- og Herlufsholmskoven, Næstved Storcenter og den pulserende bymidte.
Offentlig transport, dagligvarebutikker, institutioner og skole findes indenfor 300 meter.
Der er god og hurtig forbindelse til motorvejsnettet via byens omfattende ringvejssystem.

EJENDOMMEN:
Er opført i 1946 og har løbende gennemgået vedligeholdelse - senest er der hulmursisoleret, skiftet belægning på foreningens p-pladser og opgangsdøre, vinduer (delvis) samt tag er skiftet. Andelskroneværdien er baseret på en valuarvurdering. TV- og internet er individuelt.

FORENINGEN:
Andelsboligforeningen Østre Ringvej 11-21, blev stiftet i 2004 og består af 59 andelslejligheder samt 1 butik fordelt på 6 mindre blokke. Lejlighederne består af 1- 2- og 3-værelses lejligheder og er velegnet til såvel studerende, yngre par, børnefamilier som pensionister, hvilket giver en beboersammensætning som fordeler sig jævnt på alle aldersgrupper. Fællesfaciliteterne omhandler: P-pladser (mod betaling - pt. kr. 179,00/mdr.). Vaske- og tørrekælder, med reservation over nettet og betaling via administrator. Kælderrum. Mulighed for leje af ekstra kælderrum. Cykelkælder. Flere grønne arealer med bl.a. en moderne og sikret legeplads. Valgfrit TV/Net. Foreningen er professionelt administreret og har styr på økonomien. Udlejning er: Tilladt med begrænsninger. Husdyrhold er: Tilladt med begrænsninger. Foreningens hjemmeside: abringvejen.

LEJLIGHEDEN:
Er en højloftet 1. sals lejlighed med godt lysindfald, og med noget så usædvanligt som 2 køkkener og 2 badeværelser/toiletter.

PLANLØSNING:
Lejlighed 1:
Entré og fordelingsgang. Oprindeligt badeværelse, som kan udvides med det bagvedliggende viktualierum, hvorved man også opnår at få et vindue på badeværelset. Godt køkken med hvide elementer. Stue med god plads til både spiseplads og sofagruppe. Soveværelse i god størrelse, hvor der er plads til skabe.
Lejlighed 2:
Entré/fordelingsgang. Oprindeligt badeværelse. Godt køkken med hvide elementer. Stue med god plads til både spiseplads og sofagruppe.
De 2 lejligheder er forbundet med en dør mellem stuerne.
Alle opholdsrum har plankegulve, som kan blive meget flotte efter en let behandling.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.