Herluf Trolles Gade 2, st., 1052 København K

SOLGT PÅ TREDJE FREMVISNING - MERE EN 50 % AF VORES SALG ER ANDELSBOLIGERE !.

GAMMELHOLM - ET AF DE ABSOLUT MEST EFTERTRAGTEDE KVARTERER I KØBENHAVN

TOTALRENOVERET EJENDOM OG LEJLIGHED

EKSKLUSIV LEJLIGHED MED FRANSK ALTAN OG OPTIMAL PLANLØSNING

USÆDVANLIG STOR OG SMUK GÅRDHAVE


Området:
Det gamle flådeområde Gammelholm anses med rette af mange for, at være et af de absolutte bedste kvarterer i Kbh. K. En fredfyldt oase omkranset af Nyhavn, Kongens Nytorv og havnen, som er parisisk inspireret med brede gader og elegante facader. Det bedste af byen er lige ved hånden - Det Kgl. Teater, Skuespilhuset, Operahuset, Amalienborg, Kastellet, Chr. Havn og Holmen. Havnepromenaden for enden af gaden, har fantastisk udsigt og plads til både rekreation samt fysisk udfoldelse. Samme sted finder man inderhavnsbroen - også kaldet "kyssebroen", som forbinder området til Christianshavn, Holmen og Christiansholm / papirøen, hvor Københavns næste store attraktion - et vand-kulturhus - åbner i 2023, som vil rumme både udendørs havnebad, indendørs svømmehal med havneudsigt og foreningsfaciliteter.

Ejendommen:
Som er opført i 1880 i smuk victoriansk stil, gennemgik en totalrenovering 2003 og er efterfølgende vedligeholdt til perfekt stand. Efterfølgende blev andelsforeningen som består af 2 opgange / 30 lejligheder stiftet. En veldrevet forening med styr på økonomien. Andelsværdien er beregnet ud fra 85 % af den offentlige vurdering. Ejendommen er en del af et af kvarteret bedste og største gårdanlæg - et eldorado for såvel børn som voksne. Fællesfaciliteter: Dørtelefoner. Elevatorer. Gårdhave. Legeplads. Cykelopbevaring og kælderrum. Kabel-tv (You-See). Bredbånd kan tilkøbes for kr. 75,00 mdr. Husdyrhold er tilladt med begrænsninger. Udlejning er tilladt op til 2 år i særlige tilfælde.

Lejligheden:
Er velbeliggende, med en flot udsigt til Charlottenborg gennem de charmerende buede vinduer.
Totalrenoveringen af lejligheden er udført med de bedste materialer og med stor respekt for ejendommens alder samt stil.

Planløsning:
Entré og garderobeskab. Stor opholdsstue med fransk altan og mulighed for opdeling. Badeværelse med gulvvarme, toilet, bruseniche og vaskesøjle. Soveværelse i en god størrelse med klædeskab. Køkkenalrum i en god størrelse, med mørke elementer og alt i hårde hvidevarer. Meget stort værelse som giver mulighed for opdeling.
Lejlighedens oprindelige stuklofter er bevaret og gulvene er eksklusive trægulve.
Dette er en af ganske få lejligheder, hvor både beliggenhed, stand, planløsning m.m. går op i en højere enhed.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud.