Herluf Trolles Gade 24, 4. tv., 1052 København K

SOLGT PÅ 23 DAGE - TIL FULD PRIS

SKØN LEJLIGHED I GOD STAND

MEGET VELEGNET SOM DELELEJLIGHED

OPTIMAL PLANLØSNING OG STOR ALTAN

ET AF DE ABSOLUT MEST EFTERTRAGTEDE KVARTERER I KØBENHAVN

USÆDVANLIG STOR OG SMUK GÅRDHAVE


OMRÅDET:
Det gamle flådeområde Gammelholm anses med rette af mange for at være et af de absolutte bedste kvarterer i Kbh. K. En fredfyldt oase omkranset af Nyhavn, Kongens Nytorv og havnepromenaden, som er parisisk inspireret med brede gader, elegante facader og store grønne baggårde. Det bedste af byen er lige ved hånden - Det Kgl. Teater, Skuespilhuset, Operahuset, Amalienborg, Kastellet, Chr. Havn og Holmen. Havnepromenaden er nyanlagt med fantastisk udsigt og plads til både rekreation og fysisk udfoldelse. I år åbner den nye gang- og cykelbro, som vil forbinde området til Christianshavn og Holmen.
EJENDOMMEN: Som er opført i 1873 i smuk klassisk stil, har løbende gennemgået vedligeholdelse og fremtræder derfor i god stand. Senest er vinduerne udskiftet. Foreningen som består af 1 opgang / 10 lejligheder, er veldrevet og professionelt administreret. Økonomien er rigtigt god og gælden yderst begrænset. Andelsværdien er beregnet på baggrund af en valuar vurdering. Ejendommen er en del af et af de bedste og største gårdanlæg i København K. - et eldorado for såvel børn som voksne. Fællesfaciliteter: Dørtelefoner. Gårdhave. Legeplads. Cykelopbevaring, kælderrum, vaske- og tørrekælder. TV / internet: Opl. Afventes. Husdyrhold er: Opl. afventes. Udlejning er: Tilladt op til 2 år i særlige tilfælde. LEJLIGHEDEN: Er en højtliggende lejlighed med skønt lysindfald fra både gård og gade PLANLØSNING: Entré og fordelingsgang som er inddraget i stuen. Badeværelse med vindue og bruseafsnit. Mindre køkken med mange elementer og alt i hårde hvidevarer. Fra køkkenet er der adgang til den store sydvendte altan. 2 hyggelige stuer (den ene kan anvendes som værelse) en suite som er adskilt af dobbelt fløjdør. Soveværelse i en god størrelse. Lille klæderum med adgang fra både soveværelse og den ene stue. Lejlighedens oprindelige stuklofter og plankegulve er bevaret.
Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud.