Edvard Griegs Gade 3, 3. th., 2100 København Ø

1 ÅBENT HUS MED 30 HOLD PÅ BESØG - 16 KØBSØNSKER ! - FLERE ANDELSLEJLIGHEDER SØGES

RIGTIG GOD OG BILLIG ANDELSLEJLIGHED
STILLE OG TRYG BELIGGENHED
I GOD OG VELDREVET FORENING
OPRINDELIGT 3 VÆRELSER- KAN REETABLERES
SYDVENDT ALTAN
PÆNT KØKKEN, BADEVÆRELSE OG VASKERI

BELIGGENHED: I den ydre del af Østerbro - 5 minutters gang fra Svanemøllen station, som giver hurtigt forbindelse til hele København. Ryvangens naturpark, Svanemøllen strand og havn findes endvidere indenfor 15 minutters gang. Den grønne cykelrute til Valby kan tilgås på Tagensvej.

EJENDOMMEN: A/B Edvard Grieg er opført i 1956 og fremstår stadig flot og velholdt. Foreningen som består af 11 opgange, har god økonomi, er professionelt administreret og har følgende fællesfaciliteter: Fjernvarme, nyere termovinduer, kælderrum, cykelkælder, dørtelefon og fælles vaskekælder.
Udlejning er tilladt med begrænsninger.
Husdyrhold er tilladt med begrænsninger.

LEJLIGHEDEN: Sydvendt opholdsstue med udgang til stor brugbar altan og fantastisk lysindfald samt udsigt udover strandvejs-/komponistkvarterets rækkehuse.
Godt badeværelse med bruseafsnit og vindue. Stort spisekøkken (oprindeligt køkken og værelse - kan reetableres) med udsigt til Svanemøllen. Soveværelse med plads til skabe og eventuelt mindre arbejdsplads. Fordelingsgang med garderobeskab.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.