Granparken 10, 4872 Idestrup

SOLGT PÅ 60 DAGE - FLERE ANDELSBOLIGER SØGES

BILLIGT OG DEJLIGT ANDELSRÆKKEHUS
I STILLE OG GRØNNE OMGIVELSER
VELEGNET TIL ÆLDRE, ENLIGE ELLER MINDRE FAMILIER
GOD OG FLEKSIBEL PLANLØSNING
LAV BOLIGAFGIFT


Byen: Idestrup er en by midt på med 1.184 indbyggere, beliggende 140 km / 1.30 time fra Kongens Nytorv og ca. 8 km fra Nykøbing Falster samt Marielyst Strand. I byen findes bl.a. en privatskole som er grundlagt i 2011 med 168 elever fordelt fra 0. klasse til 9. klasse. Endvidere finders der købmand, kirke, forsamlingshus og idrætsforening.
Foreningen: Er et rækkehusbyggeri med 12 andelsboliger, som er stiftet i 1991 og opført 1992. Foreningen har en sund økonomi med lav boligafgift. Andelshaverne hæfter kun for deres indskud.
Ejendommen: Ligger på en dejlig grund med udsigt udover de frie marker og har både for- og baghave, carport samt opbevaringsskur. Ejendomme står stort set som den blev opført i 1992, så en del istandsættelse/opdatering må forventes.
Planløsning: Entré og fordelingsgang med plads til overtøjet. Stor stue (hvor der er mulighed for at etablere et ekstra værelse) i åben forbindelse til køkkenet og adgang til haven. Lyst køkken i en god størrelse. Værelse med klædeskab. Badeværelse med bruseniche og vindue. Bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og egen indgang.


Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland og Lolland-Falster.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed, sommerhus eller byggegrund, så kontakt os på tlf. 91550555 eller på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk - så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.