Tordenskjoldsgade 26, 1. tv., 1055 København K

DER VAR FLERE KØBERE TIL DENNE LEJLIGHED - ANDELS- ELLER EJERLEJLIGHEDER OVER 120 M2 SØGES

GAMMELHOLM - ET AF DE ABSOLUT MEST EFTERTRAGTEDE KVARTERER I KØBENHAVN.

SKØN LEJLIGHED SOM HAR GENNEMGÅET OMFATTENDE OMBYGNING OG RENOVERING

ALTAN - KØKKEN ALRUM - STORT BADEVÆRELSE MED BÅDE BRUSENICHE, BADEKAR OG VINDUE.

FLEKSIBEL PLANLØSNING - KAN TIL ENHVER TID TILPASSES DEN AKTUELLE FAMILIESAMMENSÆTNING

MULIGHED FOR 4 VÆRELSER + STUE OG ALRUM !

USÆDVANLIG STOR OG SMUK GÅRDHAVE - MED "LANGT" TIL NABOERNEOmrådet:
Det gamle flådeområde Gammelholm anses med rette af mange for, at være et af de absolutte bedste kvarterer i Kbh. K. En fredfyldt oase omkranset af Nyhavn, Kongens Nytorv og havnen, som er parisisk inspireret med brede gader og elegante facader. Det bedste af byen er lige ved hånden - Det Kgl. Teater, Skuespilhuset, Operahuset, Amalienborg, Kastellet, Chr. Havn og Holmen. Havnepromenaden for enden af gaden, har fantastisk udsigt og plads til både rekreation samt fysisk udfoldelse. Samme sted finder man inderhavnsbroen - også kaldet "kyssebroen", som forbinder området til Christianshavn, Holmen og Christiansholm / papirøen, hvor Københavns næste store attraktion - et vand-kulturhus - åbner i 2023, som vil rumme både udendørs havnebad, indendørs svømmehal med havneudsigt og foreningsfaciliteter.

Ejendommen:
Som er opført i 1872, har løbende gennemgået renovering / vedligeholdelse og fremtræder i pæn stand. I 2003 blev andelsforeningen stiftet, som består af 2 opgange / 23 enheder. Alle lejligheder har i 2018 fået sydvendte altaner ud mod gårdhaven. Ejendommen er en del af et stort og flot gårdanlæg - en oase for såvel børn som voksne.
Foreningen er professionelt administreret med fokus på økonomien. Friværdien på hele 79 % og den gode økonomi, er årsagen til nedsættelsen af boligafgiften i 48 måneder.
Fællesfaciliteter: Dørtelefoner. Gårdhave. Legeplads. Cykelopbevaring. Vaskekælder og 2 kælderrum. Tv og bredbånd er individuelt. Husdyrhold er tilladt med begrænsninger. Udlejning er tilladt med begrænsninger.

Lejligheden:
Er en højtliggende førstesalslejlighed med dejligt lysindfald og udsigt udover det flotte gårdanlæg, som har gennemgået omfattende ombygning og renovering, så lejligheden opfylder tidens ønsker og krav til planløsning samt faciliteter.

Planløsning:
Lille entré i åben forbindelse til køkkenet. Stort køkkenalrum, med specialdesignede snedkerelementer, alt i hårde hvidevarer, nyere plankegulv og adgang til altanen via et 3-fløjet dørparti. Stue i en god størrelse (oprindeligt 2 rum - kan reetableres), ligeledes med nyere plankegulv. Værelse med indbygget garderobe og adgang til et påklædningsrum (kan nedlægges, hvorved det bagvedliggende værelse udvides til oprindelig størrelse). Fordelingsgang med stort klædeskab. Usædvanligt stort badeværelse med både bruseniche og badekar, gulvvarme og vindue. Soveværelse med direkte adgang til påklædnings- eller børneværelse.

Dette er en af ganske få lejligheder, hvor det til enhver tid er muligt at tilpasse planløsningen - uden stor omkostning, til den aktuelle familiesammensætning.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud.