Peder Skrams Gade 1, 1. th., 1054 København K

SOLGT PÅ 9 DAGE - UDEN OFFENTLIG EKSPONERING

ET AF DE ABSOLUT MEST EFTERTRAGTEDE KVARTERER I KØBENHAVN
TOTALRENOVERET EJENDOM OG LEJLIGHED
EKSKLUSIV LEJLIGHED I USÆDVANLIG GOD STAND
OPTIMAL PLANLØSNING
FRANSK ALTAN OG UDSIGT TIL CHARLOTTENBORG OG NYHAVN
STOR OG SMUK GÅRDHAVE

OMRÅDET:
Det gamle flådeområde Gammelholm anses med rette af mange for at være et af de absolutte bedste kvarterer i Kbh. K. En fredfyldt oase omkranset af Nyhavn, Kongens Nytorv og havnepromenaden, som er parisisk inspireret med brede gader, elegante facader og store grønne baggårde. Det bedste af byen er lige ved hånden - Det Kgl. Teater, Skuespilhuset, Operahuset, Amalienborg, Kastellet, Chr. Havn og Holmen. Havnepromenaden er nyanlagt med fantastisk udsigt og plads til både rekreation og fysisk udfoldelse. I år åbner den nye gang- og cykelbro, som vil forbinde området til Christianshavn og Holmen.

EJENDOMMEN:
Som er opført i 1880 i smuk victoriansk stil, gennemgik en totalrenovering 2003 og er efterfølgende vedligeholdt til perfekt stand. Efterfølgende blev andelsforeningen, som består af 2 opgange / 30 lejligheder stiftet. En veldrevet forening med styr på økonomien. Andelsværdien er beregnet ud fra 85 % af den offentlige vurdering. Ejendommen er en del af et af Københavns bedste og største gårdanlæg - et eldorado for såvel børn som voksne. Fællesfaciliteter: Dørtelefoner. Elevatorer. Gårdhave. Legeplads. Cykelopbevaring og kælderrum. Kabel-tv (You-See). Bredbånd kan tilkøbes for kr. 75,00 mdr. Husdyrhold er tilladt med begrænsninger. Foreningens hjemmeside: www.psgab.dk

LEJLIGHEDEN:
Er en udsigtslejlighed med godt lysindfald fra både gård og gade. Forbindelsen til lejligheden sker via elevatoren eller den omkransende og elegante trappe. Totalrenoveringen af lejligheden er udført med de bedste materialer og med stor respekt for ejendommens alder samt stil. Der afskrives IKKE på de oprindelige renoveringer i lejlighederne.

PLANLØSNING:
Entré med god garderobeplads. Spisekøkken med flotte HTH elementer, eksklusive hårde hvidevarer i rustfri stål og frit vue til Nyhavn. Usædvanlig halvoval opholdstue med skønt lysindfald og buede fyldningsdøre. Værelse i en god størrelse adskilt fra stuen med dobbeltfløjet fransk dør. Badeværelse med gulvvarme, toilet, glasbruseniche, 2 vinduespartier og vaskesøjle. Stort soveværelse med dobbeltfløjet fransk altan og meget skabsplads.
Lejlighedens oprindelige stuklofter er bevaret, og gulvene er nye eksklusive parketgulve.

Dette er en af ganske få lejligheder, hvor både beliggenhed, stand, planløsning m.m. går op i en højere enhed.


Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.