Carlsgade 1, 2. tv., 2300 København S

SOLGT VIA KØBERKARTOTEK - PÅ FØRSTE FREMVISNING - UDEN OFFENTLIG EKSPONERING

BILLIG 3 VÆRELSES ANDEL
HJØRNELEJLIGHED MED KARNAP OG DEJLIGT LYSINDFALD
3 STORE GODE RUM / VÆRELSER
KUN 10 MINUTTER PÅ CYKEL TIL KONGENS NYTORV
VELDREVET FORENING MED GOD ØKONOMI
Beliggenhed:
På bagsiden af Christians Havn, i en meget efterspurgt og dejlig del af Amager, hvor man bl.a. har Strandparken, Kløvermarken, Amager centeret og Amagerbro metro station indenfor kun 10 minutters gang. Der er endvidere minimal transporttid til de fleste uddannelsesinstitutioner.

Ejendommen:

Som er opført i 1904, består af 19 lejligheder i en forening som er professionelt administreret. Foreningen anvender valuarvurdering, og har en friværdi på 74 %. Foreningens lån er med fast rente og der afdrages på dette.
Fællesfaciliteterne omhandler: Dørtelefon, gårdhave, cykelopbevaring, depotrum og fællesantenne. Udlejning er tilladt med begrænsninger. Husdyrhold er tilladt med begrænsninger.

Lejligheden:
Er kendetegnet ved en rigtig god planløsning - som dog ikke er delevenlig, og værelser med en størrelse som ligger over gennemsnittet. Lejligheden har stor loftshøjde og plankegulve.
Planløsning:
Entré og fordelingsgang. Stor spisestue med godt lysindfald fra nordøst. Skøn opholosstue med østvendt karnap. Soveværelse hvor væggen til stue dog er nedtaget. Nydeligt badeværelse med godt bruseafsnit. Ældre køkken som ville have godt af en udskiftning.
Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer i København og på resten af Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.