Herluf Trolles Gade 2, 2. tv., 1052 København K

EN FREMVISNINGSDAG - 23 BESØG - 16 KØBSINDIKATIONER - SOLGT

TOTALRENOVERET EJENDOM OG LEJLIGHED PÅ SKØNNE GAMMELHOLM
EKSKLUSIV LIEBHAVER LEJLIGHED I ENESTÅENDE GOD STAND
OPTIMAL PLANLØSNING - MED STORE RUM
FRANSK ALTAN MED DOBBELTDØR
DEJLIGT BADEVÆRELSE MED BL.A. GULVVARME
USÆDVANLIG STOR OG SMUK GÅRDHAVE


OMRÅDET:
Det gamle flådeområde Gammelholm anses med rette af mange for at være et af de absolutte bedste kvarterer i København. K. En fredfyldt oase omkranset af Nyhavn, Kongens Nytorv og havnepromenaden, som er parisisk inspireret med brede gader, elegante facader og store grønne baggårde. Det bedste af byen er lige ved hånden - Det Kgl. Teater, Skuespilhuset, Operahuset, Amalienborg, Kastellet, Christianshavn og Holmen. Havnepromenaden er nyanlagt med fantastisk udsigt og plads til både rekreation og fysisk udfoldelse. Gammelholm har endvidere glæde at den nye og smukke broforbindelse (Inderhavnsbroen / "kyssebroen"), hvilket gør turen til og fra Christianshavn og Holmen endnu bedre.

EJENDOMMEN:
Som er opført i 1880 i smuk victoriansk stil, gennemgik en totalrenovering/ombygning i 2003 og er efterfølgende vedligeholdt til perfekt stand. Efterfølgende blev andelsforeningen som består af 2 opgange / 30 lejligheder stiftet. En veldrevet forening med styr på økonomien. Andelsværdien er beregnet ud fra den offentlige vurdering. Ejendommen er tilknyttet et af de bedste og største gårdanlæg i København K. - et eldorado for såvel børn som voksne. Fællesfaciliteter: Dørtelefoner. Elevatorer. Gårdhave. Legeplads. Cykelopbevaring og kælderrum. Kabel-tv (You-See). Husdyrhold er tilladt med begrænsninger. Udlejning er tilladt op til 2 år i særlige tilfælde. Foreningens hjemmeside: pederskramsgaard.dk

LEJLIGHEDEN:
Er en højtliggende lejlighed med godt lysindfald fra både gård og gade. Forbindelsen til lejligheden sker via elevatoren eller den elegante trappe. Totalrenoveringen af lejligheden er udført med de bedste materialer og med stor respekt for ejendommens alder samt byggestil.
FORVENTET OVERTAGELSESDATO: 01.01.2023

PLANLØSNING:
Entré og garderobe. Badeværelse med vindue, gulvvarme, toilet, glasbruseniche og vaskesøjle. Stort køkken alrum med spiseplads, flotte HTH elementer og eksklusive hårde hvidevarer i rustfri stål. Værelse i en god størrelse med fløjdør og skabsvæg. Hyggelig opholdsstue, adskilt fra alrummet med fransk dobbeltdør. Lejlighedens oprindelige stuklofter er bevaret og gulvene er eksklusive egetræsgulve.

Dette er en af ganske få lejligheder, hvor både beliggenhed, stand, planløsning m.m. går op i en højere enhed.


Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.