Østre Ringvej 15B, st. tv., 4700 Næstved

STOR STOR INTERESSE - SOLGT PÅ UNDER 30 DAGE - FLERE SÆLGERE SØGES

USÆDVANLIG FLOT LEJLIGHED,

GENNEMGRIBENDE RENOVERET,

INDFLYTNINGSKLAR,

LAV BOLIGAFGIFT,

MULIGHED FOR LEJE AF P-PLADS,

CENTRAL BELIGENHED,

MANGE FÆLLESFACILETETERBYEN:
Næstved er grundlagt i 1135 og ligger i en yderst naturskøn del af Sydsjælland, hvor - Sjællands længste å - Susåens 83 km lange løb ender i fjorden, som forbinder havnen og ferieperlen Karrebæksminde, som sammen med Gavnø og Herlufsholm er byens største attraktioner og vartegn. Med et stort opland og mere en 50.000 indbyggere, er det Sjællands fjerdestørste by og den uofficielle "hovedstad" på Sydsjælland. Byen har et driftigt handelsliv med mange arbejdspladser og gode uddannelses muligheder. Med kun 80 kilometer / 55 minutter med det offentlige til Kongens Nytorv i København, så er byen ligeledes en stor pendler by - med mere en 5.000 rejsende hver dag.

BELIGGENHEDEN:
Er yderst centralt, med kun 10-15 minutters gang til stationen, Kalbyrisskoven, Næstved Storcenter og den pulserende bymidte.
Offentlig transport, dagligvarebutikker, institutioner og skole findes indenfor 300 meter.
Der er god og hurtig forbindelse til motorvejsnettet via byens omfattende ringvejssystem.

EJENDOMMEN:
Er opført i 1946 og har løbende gennemgået vedligeholdelse - senest er der lagt ny belægning på foreningens p-pladser Andelskroneværdien er baseret på en valuarvurdering. TV- og internet er individuelt.

FORENINGEN:
Andelsboligforeningen Østre Ringvej 11-21, blev stiftet i 2004 og består af 59 andelslejligheder samt 1 butik fordelt på 6 mindre blokke. Lejlighederne består af 1- 2- og 3-værelses lejligheder og er velegnet til såvel studerende, yngre par, børnefamilier som pensionister, hvilket giver en beboersammensætning som fordeler sig jævnt på alle aldersgrupper. Fællesfaciliteterne omhandler: P-pladser (mod betaling - pt. kr. 184,00/mdr.). Vaske- og tørrekælder, med reservation over nettet og betaling via administrator. Kælderrum. Mulighed for leje af ekstra kælderrum. Cykelkælder. Flere grønne arealer med bl.a. en moderne og sikret legeplads. Valgfrit TV/Net. Foreningen er professionelt administreret og har styr på økonomien. Udlejning er: Tilladt med begrænsninger. Husdyrhold er: Tilladt med begrænsninger. Foreningens hjemmeside: abringvejen.
LEJLIGHEDEN: Er en fantastisk flot og høj stuelejlighed med godt lysindfald fra nord og syd, som fremstår i perfekt og indflytningsklar stand. Inventar og løsøre kan eventuelt tilkøbes. Kan eventuelt sammenlægges med nabolejligheden - en 1 værelses på 41m2, hvis der ønskes mere plads.
PLANLØSNING:
Entré og fordelingsgang. Nyere smagsfuldt badeværelse med vindue og stor bruseniche hvor vandet holdes inde med en glasdør. Lækkert lyst Vordingborg køkken (1.5 år), med gode hårde hvidevarer. Stue med skønt lysindfald fra syd og god plads til både spiseplads og sofagruppe. Ret stort soveværelse, hvor der er plads til skabe og eventuelt en arbejdsplads. Alle opholdsrum har flotte lyse plankegulve.


Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus, så ring på 91550555 eller skriv til os på