Nordre Frihavnsgade 6, 2. th., 2100 København Ø

SOLGT PÅ 2 UGER - MANGE FLERE ANDELSBOLIGERE SØGES

KLASSISK HERSKABSLEJLIGHED
2 ALTANER
EKSTRAORDINÆR LAV BOLIGAFGIFT
NYT OG EKSKLUSIVT BADEVÆRELSE

Beliggenheden:
På attraktive og meget efterspurgte indre Østerbro, hvor der er kort gåafstand til Søerne, Fælledparken, Kastellet, Østre Anlæg,, Classens have samt det hyggelige café- og handelsliv på, og i de omkringliggende gader.
Ejendommen:
Er opført i klassisk stil og gedigen kvalitet tilbage i 1898. Renovering er sket løbende, hvilket er medvirkende til at ejendommen fremstår flot og velholdt. Senest er opgangene renoveret med respekt for det oprindelige udseende. I 1998 blev foreningen stiftet, som består af 2 opgange, med 14 lejligheder, 4 erhvervslejemål og 1 øvrigt lejemål. Foreningen er professionelt administreret, og har sund økonomi med en friværdi på 94 % i forhold til valuarvurderingen. Belåningen består af 2 fastforrentede lån, som der afdrages på. Fællesfaciliteter: Dørtelefon, gårdhave, tørreloft, opbevaringsrum, kabel-tv og cykelopbevaring.
Lejligheden:
Lever op til forventningerne til en herskabslejlighed, med stor loftshøjde, stukkatur, massive plankegulve, høje paneler, altaner, godt lysindfald og fleksibel planløsning med flere anvendelsesmuligheder. Udlejning er: tilladt med begrænsninger. Husdyrhold er: tilladt med begrænsninger.
Planløsning:
Entré og fordelingsgang, hvor der kan skabes adgang til de 2 værelser. Flot spisestue med høje vægpaneler, dobbelt fransk dør til opholdsstuen, som har indbygget snedkerreol, og en fin oprindelig altan, hvor det pulserende liv på gaden kan nydes sammen med kaffen. Værelse i god størrelse, med fransk dør til stuen. Bag den franskedør i spisestuen, findes et gæstetoilet og et udskiftningsklart køkken, som eventuelt kunne flyttes ind i spisestuen, derved ville blive omdannet til et køkken alrum. Eksklusivt og nyt badeværelse med gulvvarme, glasbruseniche, væghængt Philip Starck toilet, bordplade af corian, marmorfliser, vindue, vaskemaskine og tørretumbler. Stort soveværelse med skabsvæg og dobbeltdør til den store altan.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer i København og på resten af Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.