Peder Skrams Gade 1, 1. mf., 1054 København K

2 TIMERS "ÅBENT HUS" = 19 HOLD PÅ BESØG = 5 HOLD SOM ØNSKEDE AT KØBE = EFFEKTIVT MÆGLERARBEJDE

GAMMELHOLM - ET AF DE ABSOLUT MEST EFTERTRAGTEDE KVARTERER I KØBENHAVN.

TOTALRENOVERET EJENDOM OG LEJLIGHED

EKSKLUSIV LEJLIGHED MED 2 BADEVÆRELSER, "FRI" UDSIGT OG OPTIMAL PLANLØSNING

USÆDVANLIG STOR OG SMUK GÅRDHAVE


Området:
Det gamle flådeområde Gammelholm anses med rette af mange for, at være et af de absolutte bedste kvarterer i Kbh. K. En fredfyldt oase omkranset af Nyhavn, Kongens Nytorv og havnen, som er parisisk inspireret med brede gader og elegante facader. Det bedste af byen er lige ved hånden - Det Kgl. Teater, Skuespilhuset, Operahuset, Amalienborg, Kastellet, Chr. Havn og Holmen. Havnepromenaden for enden af gaden, har fantastisk udsigt og plads til både rekreation samt fysisk udfoldelse. Samme sted finder man inderhavnsbroen - også kaldet "kyssebroen", som forbinder området til Christianshavn, Holmen og Christiansholm / papirøen, hvor Københavns næste store attraktion - et vand-kulturhus - åbner i 2023, som vil rumme både udendørs havnebad, indendørs svømmehal med havneudsigt og foreningsfaciliteter.

Ejendommen:
Som er opført i 1880 i smuk victoriansk stil, gennemgik en totalrenovering 2003 og er efterfølgede vedligeholdt til perfekt stand.. Efterfølgende blev andelsforeningen som består af 2 opgange / 30 lejligheder stiftet. En veldrevet forening med styr på økonomien. Andelsværdien er beregnet ud fra 85 % af den offentlige vurdering. Ejendommen er en del af et af Københavns bedste og største gårdanlæg - et eldorado for såvel børn som voksne. Fællesfaciliteter: Dørtelefoner. Elevatorer. Gårdhave. Legeplads. Cykelopbevaring og kælderrum. Kabel-tv (You-See). Bredbånd kan tilkøbes for kr. 75,00 mdr. Husdyrhold er tilladt med begrænsninger. Udlejning er tilladt op til 2 år i særlige tilfælde.

Lejligheden:
Er en højtliggende - 1 sals. - hjørnelejlighed med fantastisk lysindfald og udsigt til Nyhavn, Charlottenborg samt Det Kgl. Teater. Forbindelsen til lejligheden sker via elevatoren eller den elegante omkransende trappe. Totalrenoveringen af lejligheden er udført med de bedste materialer og med stor respekt for ejendommen alder samt stil. Der afskrives IKKE på de oprindelige renoveringer.

Planløsning:
Entré og garderobe. Badeværelse med gulvvarme, toilet og bruseniche/vaskesøjle. Stort køkken alrum med lyse elementer og eksklusive hårde hvidevarer. Værelse i en god størrelse med klædeskab. Hjørnestue med optimalt lys og udsigt, adskilt fra alrummet med fransk dobbeltdør. Stort soveværelse med god plads. Tilstødende badeværelse med gulvvarme, toilet og badebruse/kar. Lejlighedens oprindelige stuklofter er bevaret og gulvene er nye eksklusive egetræsgulve.
Dette er en af ganske få lejligheder, hvor både beliggenhed, stand, planløsning m.m. går op i en højere enhed.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud.