Orionvej 88, 4700 Næstved

SOLGT PÅ 5 FREMVISNING - LIGNENDE ANDELSRÆKKEHUS TILBYDES SOM SKUFESALG - RING FOR OPLYSNING

USÆDVANLIG FLOT OG ATTRAKTIV ANDELSRÆKKEHUS FRA 2008 - MED HAVE OG P-PLADS
STILLE BELIGGENHED
BÅDE ÆLDRE- OG BØRNEVENLIG
HURTIG OVERTAGELSE ER MULIGT
TOG- 0G BUSFORBINDELSE, GOD SKOLE OG INSTITUTIONER I KVARTERET
PERFEKT STAND
MULIGHED FOR 3 VÆRELSER OG / ELLER HEMS
EGEN HAVE
OVERDÆKKET TERASSE
FLOT VESTVENDT UDSIGT
EGEN HAVE, P-PLADS OG OPBEVARINGSSKUR

BYEN: Næstved er grundlagt i 1135 og ligger i en yderst naturskøn del af Sydsjælland, hvor - Sjællands længste å - Susåens 83 km lange løb ender i fjorden, som forbinder havnen og ferieperlen Karrebæksminde, som sammen med Gavnø og Herlufsholm er byens største attraktioner og vartegn. Med et stort opland og mere en 80.000 indbyggere, er det Sjællands næststørste by udenfor København og den uofficielle "hovedstad" på Sydsjælland. Byen har et driftigt handelsliv med mange arbejdspladser og gode uddannelsesmuligheder. Med kun 80 kilometer / 55 minutter med det offentlige til Kongens Nytorv i København, så er byen ligeledes en stor pendler by - med mere end 5.000 rejsende hver dag.
BELIGGENHEDEN: Ejendommen ligger i et af byens nyeste kvarterer - som i daglig tale kaldes "Stjernekvarteret", hvor bl.a. Næstved storcenter også er placeret. Der er hurtig adgang til omfartsveje, motorvej og kort afstand til de smukke omgivelser i Herlufsholm, hvor også kostskolen, Lille Næstved skole og Susåen ligger. Indkøbsmuligheder, skole, 2 børnehaver og vuggestuer findes indenfor få hundrede meter. Togforbindelse i kvarteret, som forbinder Næstved med København over Køge.
EJENDOMMEN: Er opført i eksklusiv og moderne stil med store glas partier, hvide facader og ensidig taghældning i savtakket arkitektur. Foreningen som består af 20 lejligheder, er professionelt drevet, med fokus på omkostninger og stabilitet i boligafgiften. Fællesfaciliteterne omhandler: Egen (mulighed for El-lader) og fælles P-pladser. Opbevaringsskur. Grønne arealer og legeplads. Husdyrhold er: Tilladt - med begrænsninger. Udlejning er: Tilladt - med begrænsninger.
BOLIGEN: Er tegnet med henblik på, at skulle være et godt sted for mennesker at opholde sig. Således er lysindfaldet og planløsning prioriteret højt, med bl.a. store vinduespartier og stor loftshøjde. Opvarmningen sker via eget gasfyr til gulvvarme over alt. Stofa, Fibia mf. leverer tv / internet.
Følgende medfølger uden beregning: Udhæng over hoveddør. Læsejl mod terrasse. Gardiner i køkken og værelse. Persienner i dør, soveværelse og hoveddør. Følgende kan tilkøbes for samlet kr. 4.000: Lamelgardiner i stuen og stort skab i soveværelse. Opvaskemaskine fra 2023 - inkl. installation

PLANLØSNING: Entré med skabe til overtøjet. Skøn og stor stue, med optil 4 meters loftshøjde (mulighed for ekstra værelse og / eller hems - se alternativ planløsning), fantastisk lysindfald, direkte adgang til den overdækkede altan og have. Smagfuldt spisekøkken i tilvalgt bedre kvalitet og med gode hårde hvidevarer. Soveværelse med plads til skabe og udgang til altan. Gode børneværelser i en størrelse som kan opfylde de fleste ønsker. Stort badeværelse med bruseniche og skabe. Bryggers med vask, skabe og plads til vaskesøjle.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed, sommerhus eller byggegrund, så kontakt os på tlf. 91550555 eller på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk - så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.