Orionvej 100, 1. 4., 4700 Næstved

SOLGT PÅ 30 DAGE - FOR ANDEN GANG

SPÆNDENDE LEJLIGHED FRA 2007 I PERFEKT OG INDFLYTNINGSKLAR STAND
ELEVATOR - LIGE TIL HOVEDDØREN
STOR ALTAN OG FLOT UDSIGT
EGEN P-PLADS

Byen: Næstved er grundlagt i 1135 og ligger i en yderst naturskøn del af Sydsjælland, hvor - Sjællands længste å - Susåens 83 km lange løb ender i fjorden, som forbinder havnen og ferieperlen Karrebæksminde, som sammen med Gavnø og Herlufsholm er byens største attraktioner og vartegn. Med et stort opland og mere en 50.000 indbyggere, er det Sjællands femtestørste by og den uofficielle "hovedstad" på Sydsjælland. Byen har et driftigt handelsliv med mange arbejdspladser og gode uddannelses muligheder. Med kun 80 kilometer / 55 minutter med det offentlige til Kongens Nytorv i København, så er byen ligeledes en stor pendler by - med mere en 5.000 rejsende hver dag.
Beliggenheden: Ejendommen ligger i et af byens nyeste kvarterer - som i daglig tale kaldes "Musikbyen", hvor bl.a. Næstved storcenter også er placeret. Der er hurtig adgang til motorvej og kort afstand til de smukke omgivelser i Herlufsholm, hvor også kostskolen, Lille Næstved skole og Susåen ligger. Indkøbsmuligheder, skole, børnehave og vuggestue findes indenfor få hundrede meter.
Ejendommen: Er opført i eksklusiv og moderne stil med hvidfilset facade og ensidig taghældning. Foreningen som består af 32 lejligheder, er professionelt drevet med fokus på omkostninger og størst mulighed tryghed i boligafgiften. Fællesfaciliteterne omhandler: Elevator. P-plads. Svalegang. Opbevaringsskur. Grønne arealer og legeredskaber. FiberNet er muligt. Husdyrhold er: Tilladt. Udlejning er: Tilladt - med begrænsninger.
Lejligheden: Arkitekten har haft stor fokus på, at det skulle være venlige og dejlige lejligheder at leve i. Således er lysindfaldet, rum- og udearealer prioriteret højt, med store vinduespartier, stor loftshøjde og udearealer både mod nordøst og sydvest. Der har ikke været røget eller holdt husdyr i lejligheden.
Planløsning: Entré med skabe. Skøn stue med fantastisk lysindfald, direkte adgang til den store altan (ca. 7 m2) og i åben forbindelse til køkkenet. Smagfuldt køkken med alt i hårde hvidevarer. Stort soveværelse med klædeskab. Badeværelse med niche, plads til vaskesøjle og gulvvarme. Børneværelse - ligeledes med klædeskab,i en størrelse som kan opfylde de fleste ønsker.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed, sommerhus eller byggegrund, så kontakt os på tlf. 91550555 eller på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk - så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.