Klerkegade 17B, ST. TV., 1308 København K

VI SÆLGER EJENDOMME I KØBENHAVN HURTIGERE END VI KAN FÅ DEM TIL SALG - MANGE FLERE SØGES

HØJ STUELEJLIGHED PÅ MEGET EFTERTRAGTET BELIGGENHED VED NYBODER
DELEVENLIG OG VELEGNET TIL FORÆLDREKØB
BELLIGGENHED UDEN NÆVNEVÆRDIG TRAFIK
STOR SYDVENDT ALTAN
STOR GÅRDHAVE

Beliggenheden:
Er blandt de absolut bedste og mest eftertragtede i Københavns indre by. Med en omkransning af Kongens Have, Botanisk Have, Øster Anlæg, Nyboder og Kastellet, så kan det ikke blive meget bedre. Kvarteret byder på 4 af byens bedste skoler og flere institutionsmuligheder. Ligeledes er indkøbsmulighederne omfattende og 5 kædesupermarkeder tilbyder sig indenfor behagelig gåafstand. Endvidere er der 10 minutters gang til Nørreport Station. På den anden side ad gaden ligger Københavns Universitets Institut for Geologi og Geografi, hvorfra der ikke er generende indkik.
Ejendommen:
Er fra 1810, og er smukt vedligeholdt, så facaden på elegant vis bidrager til gadebilledet med dannebrogsvinduer, gesimser og friser. I 2013 gennemgik ejendommen udvendigt en større renovering på facade, vinduer og tag. Alt er betalt af sælger. Foreningen drives på bedste vis og er uden gæld. Fællesfaciliteter: Dørtelefon. Gårdhave. Cykelopbevaring. Vaskerum med egne maskiner. Kælderrum. Udlejning-/forældrekøb er tilladt mod samtykke. Husdyrhold: Tilladt hvis de ikke er til gene for andre beboere.
Lejligheden:
Er en lys og indbydende 3 værelses med stor sydvendt altan, som ligger på en af Indre Bys charmerende brostensbelagte gader. Der er tale om en højtbeliggende stuelejlighed (ca. 2 meter til underkant af vinduer), så man er fri for indkik i stuerne, selvom bylivet har sin gang udenfor. Indretningen er praktisk med en fordelingsgang, hvorfra der er adgang til køkkenet, toilettet og de tre værelser - de to en suite. Fra det sidste værelse er der adgang til badeværelset, der er adskilt fra toilettet. Sælger har tidligere benyttet boligen som delebolig og dette er stadig muligt, med lidt små ændringer. Fra det lyse gulv til det høje stukloft fremstår lejligheden velholdt i en blanding af historisk bycharme og moderne komfort. Store vinduespartier i alle rum - også badeværelset - sørger for at lukke masser af dagslys ind i lejligheden.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.