Skovvej 20, 4684 Holmegaard

3 FREMVISNINGER - SOLGT - MERE "DISCOUNT" LIEBHAVERI SØGES

NATURSKØNT LIEBHAVERI - SOM ER TIL AT BETALE

ENESTÅENDE BELIGGENHED - MED EGEN SØ OG FANTASTISK DYRELIV

I FØRSTE RÆKKE TIL 3 STORE SKOVE

KUN 2.9 KM GENNEM KALBYRISSKOVEN TIL NÆSTVEDS BYGRÆNSE

IDYLLISK, FREDFYLDT OG I PAGT MED SKØNNE OMKRINGLIGGENDE NATUR

DET PERFEKTE STED FOR NATUR- OG DYREELSKERE

Området:
Som ligger øst for Næstved er et usædvanligt kuperet og smukt terræn, som blev skabt for godt 15.000 år side i forbindelse med istidens afslutning, hvor Danmarks største ås også fremkom. Åsen er ca.10 km lang, 500 meter på de bredeste sted, og 59 meter på det højeste.
I området findes der en lang række seværdigheder, som f.eks. Gavnø Slot, Bregentved Gods og Gisselfeld Kloster,
På motions og forlystelsessiden findes der alt hvad man kan ønske sig, bl.a. 3 golfbaner inden for 20 km, flere MTB-spor, hvoraf det ene i Fruens Plantage er anvendt til internationale løb, motorklubben Nisseringen samt Camp Adventure med bl.a. det 45 meter høje skovtårn.
Folkeskole findes i Toksværd - til og med 7 klasse, via børnesikker sti fra kirkevænget, de efterfølgende klasser tilbydes på Fensmark skole. Videregående uddannelse findes i Herlufsholm og Næstved.
Nærmeste togstation med regionale forbindelser findes i Holme Olstrup - 3.3 km væk, hvor også busforbindelser og indkøbsmuligheder findes. Der er endvidere 7.1 km til Næstved Storcenter.

Byen:
Holmegård er en forstad til og en del af Næstved kommune. Et mindre lokalsamfund med mange tilbud og sportshal, hvor man tager sig af og hjælper hinanden. Byen er specielt kendt for Danmarks ældste (1825) og største glasværk, Forlystelsesparken BonBon-land og den tidligere tørvemose, som nu er fredet og en del af Natura 2000.
Der findes en lang række foreningstilbud for alle aldersklasser, og hos naboen kan man opstalde sin hest (60 pladser), og gøre brug af ridehallen med international standard.

Ejendommen:
Adgangen til ejendommen og de 3913 m2 grund, sker på brosten fra Frederiksberg Slot, som tidligere var fundamentet for trekantsdramaet mellem Christian d. 7, Prs. Caroline Mathilde og livslægen Struensee.
Herefter kommer man ind i en skøn og delvis overdækket gårdhave, hvor den fantastiske udsigt til søen og skoven kan nydes.
Omkring gårdhaven ligger det velholdte hovedhus på 145 m2, som er opført i 1½ plan, et isoleret anneks med lille køkken på ca, 22 m2, et redskabsrum, værksted samt garage på 37 m2, hvor taget er skiftet sidste år.
Opvarmningen sker med oliefyr i støbejern og pilleovn. Varmtvandsbeholder på 300, hvoraf de øverste 100 liter opvarmes af solfangere.
Der er offentligt vand og afledning sker til septiktank, som tømmes 1 gang pr. år.
Parabol og fibernet findes.

Planløsning:
Entre med flisegulv og trappe til førstesal.~
Stue på ca. 35 m2, med udsigt til søen og skoven. Godt spisekøkken med gulvvarme, og elementer fra Kvik. 2 gode værelser med plankegulve. Pænt og velholdt badeværelse fra 97, med gulvvarme og bruseniche. Bryggers med gulvvarme, vaskemaskine og udgang til baghaven.
1 sal.: Stort værelse med skabsvæg og 2 kviste. Badeværelse med toilet og bruseafsnit.~
Altan, som om nødvendigt kan inddrages til et ekstra rum.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi forbi med et uforpligtende tilbud.