Hedetoften 51, Appenæs, 4700 Næstved

FLERE INTERESSEDE KØBERE - VILLAER PÅ HELE SJÆLLAND SØGES

APPENÆS - IDYL OG SMUK NATUR
BEDSTE BELIGGENHED FOR ENDEN AF LUKKET VEJ
HELT UGENERET GRUND SOM KUN DELER SKEL MED 1 NABO
STOR PARKLIGNENDEN HAVE MED FLOT BEPLANTNING
VELHOLDT EJENDOM MED MANGE M2 i 1 plan.
MULIGHED FOR OPTIL 5 VÆRELSER PLUS STUE.
BADEVÆRELSE MED TOILET OG GÆSTETOILET

Byen:
Næstved er grundlagt i 1135 og ligger i en yderst naturskøn del af Sydsjælland, hvor - Sjællands længste å - Susåens 83 km lange løb ender i fjorden, som forbinder havnen og ferieperlen Karrebæksminde, som sammen med Gavnø og Herlufsholm er byens største attraktioner og vartegn. Med et stort opland og mere en 80.000 indbyggere, er det Sjællands tredjestørste by og den uofficielle "hovedstad" på Sydsjælland. Byen har et driftigt handelsliv med mange arbejdspladser og gode uddannelsesmuligheder. Med kun 80 kilometer / 55 minutter med det offentlige til Kongens Nytorv i København, så er byen ligeledes en stor pendler by - med mere end 5.000 rejsende hver dag.

Beliggenheden:
Appenæs er oprindeligt et fiskerleje, som udviklede sig til en landsby og senere til en del af Næstved. Bydelen er kendt for sit kulturmiljø, idylliske beliggenhed ned til Karrebæk fjord og Susåens udløb, hvor naboen er Gavnø slot.
I 1960'erne og 1970'erne blev der opført omkring 700 villaer, og er i dag et af Næstveds udviklingsområder, hvor der lige nu udstykkes mere end 50 grunde.
Bydelen har egen havn, bådelaug, friskole, forsamlingshus, en række virksomheder og mange grønne områder, som er specielt til glæde for de mange børn i bydelen.
Indkøbsmuligheder, folkeskole, børnehave og vuggestue findes indenfor 500-3000 meter.

Villaen:
Er opført i 70'er moderne funkis stil med hvide teglfacader og store vinduesflader, hvor lyset strømmer ind.
Arkitekten har haft stor fokus på, at villaen skulle være et venligt og dejligt sted at leve. Således er lysindfaldet, rum- og udearealer prioriteret meget højt.
På ejendommen findes der endvidere, en garage, et hobbyrum samt 2 skure.
Stofa og andre udbydere af internet og tv er muligt.
Ejendommmen opvarmes i dag via gasfyr og brændeovn. Etablering af fjernvarme i Appenæs forventes pt. påbegyndt i 2024.
Alarmsystem er installeret og kan overtages/tilkøbes.
Bebyggelsesprocenten er 20: 346,6 m2

Planløsning:
Entré og vindfang med plads til overtøjet. Fordelingsgang til nuværende planløsning hvor der er badeværelse med toilet, gæstetoilet - det ene med vandbåren gulvvarme,, 2 gode værelser med skabe, samt en tv- og pejsestue, som er lagt sammen med et oprindeligt værelse (kan reetableres - se alternativ plantegning). Meget stor vinkelstue, hvor der er direkte adgang til en udestue og haven. Nyere lyst og venligt Vordingborg køkken med mindre spiseplads. Det er muligt - med beskeden indsats og omkostning, at lave et stort køkken alrum ved, at inddrage den ene vinkel af stuen. Fra køkkenet er der adgang til et nyere bryggers, som også benyttes som villaens bagindgang.
Alle opholdsrum har parketgulve.
Ingen indervægge er bærende, hvorfor egne ønsker til planløsning er simpelt.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed, sommerhus eller byggegrund, så kontakt os på tlf. 91550555 eller på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk - så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.