Lungsgab 29, Enø, 4736 Karrebæksminde

EKSKLUSIVT ARKITEKTTEGNET STRANDHUS

NB - KUN KORTTIDSLEJE - OG MIN. 1 UGE - NB

UDLEJES IKKE I VINTERHALVÅRET - FRA 01.10 TIL 01.04

FØLGENDE UGER ER PT. OPTAGET I 2024:
29, 30 og 32


Kr. 10.000 for en uge i højsæson og helligdagesuger, og Kr. 8.000 udenfor.
(den på Boligsiden anførte leje pr. måned er fejlagtig og kan ikke ændres - ejendommen lejes ikke ud på månedsbasis)

+ rengøring kr. 1.000 (RENT-HUS, vi anvender minimum 6 timer til ren- og klargøring af ejendommen før udlejning)
+ forbrug kr. 500 i depositum pr. uge, hvor forbrug modregnes.
+ eventuel anvendelse af udespa: kr. 1.000 for en lejeperiode. (frivilligt)

Maksimalt 6 personer - Ingen husdyr eller rygning

I 2 RÆKKE / 100 METER FRA EN AF SJÆLLANDS BEDSTE STRANDE

300 METER TIL HAVNEN, 2 LYSTBÅDHAVNE, FISKERMILJØET, SPISESTEDER OG CAFÉER.

FOR ENDEN AF BLIND VEJ - MED MINIMAL TRAFIK OG STØV

KUN 10 KM / 15 MINUTTER FRA NÆSTVED (50.000 INBYGGERE)

KUN 90 KM / 75 MINUTTER FRA KØBENHAVN (1.500.000 INDBYGGERE)

Området:
Karrebæksminde og Enø er med rette kendt for, at være et at de mest udsøgte feriesteder på Sjælland, fordi det har så uendelig meget mere at byde på.
Det et aktivt sted for både børn og voksne, hvor man tilføres en ubeskrivelig opløftende stemning af miljøet som omkranses af de bedste strande, et fredet overdrev og naturreservat, en smuk fjord som er vandforbindelsen til Næstved, skov og baske skråninger samt en aktiv og idyllisk havn med vippebro.
Indenfor 15 km er der yderlig en lang række af attraktioner - bl.a. Gavnø- og Holsteinsborg Slot, Herlufholm Kostskole, Næstveds historiske bymidte, Susåen, 2 golfbaner og Bonbon land.

Beliggenheden:
Ejendommen ligger på en af Enø's gamle og meget eftertragtede strandgrunde - et idyllisk og berigende sted hvor der er frit valg mellem afslapning, aktiviteter eller oplevelser for alle uanset hvilken aldersgruppe man befinder sig i.
Ejendommen ligger i 2 række mod havet (sydvest) og dermed i læ for vinden. Der et begrænset havkik fra huset. Mod nord/øst og fjorden, har man en fri og flot udsigt udover den naturlige eng (myg er en sjælden plage) og dermed ingen beboelse.
På motionssiden er der specielt gode forhold for vandre- og løbeture, cykelsport og alle typer vand- samt sejlsport på enten det bølgende hav eller den stille fjord.
Området byder endvidere på helt nyt multisportsanlæg, sportshal, kirke, 2 supermarkeder.
Bådplads kan lejes 200 meter fra ejendommen i en af de 2 lystbådehavne.
Der er halvtimes drift på busforbindelsen til Næstved som tager 10 minutter og hvis man har lidt mere tid, så kan turbåden "Friheden" varmt anbefales eller en flot cykeltur på 10 km langs fjorden.

Ejendommen:
Er opført i 1936, men 90 % ombygget i 2007. De sidste 10 % er ombygget i slutningen af 2017 / start 2018. Der er indlagt offentlig vand og vandafledning. Opvarmning sker via varmepumpe og el- og vandbaseret gulvvarme.
Internet / fibernet- wi-fi. Tv med 17 programmer, appel-tv og netflix er indlagt.
Multiroom-højttaler - Bluetooth 4.0, Wi-Fi, AirPlay
Der finde flagstang, loungeområde (4 pladser) med pejs/grill, 4 spisepladser i forhave, 4-6 spisepladser i baghave, 2 solsenge, Fat Boy hængekøje, Char-Broil gasgrill med 5 blus, Weber kuglegrill og Eva trio grill, udendørs spabad til 6 personer (kan anvendes mod et tillæg på kr. 1.000 for en leje periode), udendørs brus/badekar med koldt og varmt vand, minimum 2 voksen cykler (MTB(+ 12 år)+STD) og 2 børne BMX, trampolin og kajak (flere kan lejes mod betaling) på ejendommen.
(Andre ønsker aftales nærmere)

Der er planer om installering af en brændeovn og gasbrændeovn i slutningen af 2022.

Planløsning:
Stueplan består af et indgangsparti med dobbeltdør, flisegulv (gulvvarme), klædeskab og adgang til cafe-terrasse. Overdækket (glastag) terrasse med køkken, 4 spisepladser, flisegulv (gulvvarme) 2 dobbeltdøre til terrasse og baghave, kølefryseskab, induktionskogeplade, indbygningsovn, komi ovn, opvaskemaskine, 2 kaffemaskiner (espresso og nespresso), blender, brødrister, service m.m.
Stue med chaiselong-sofa, spiseplads (4-8 pladser), 42" fladskærms-TV. Børneværelse med med sovesofa / dobbelseng 190x200 cm og skrivebord. Soveværelse med dobbeltseng, 2 klædeskabe og trappe til hems. Hems med 2 folde madrasser / sovepladser. Toilet / badeværelse med flisegulv (gulvvarme) brusniche, vindue og håndklædetører.
Anneks med dobbeltseng. Lille installationsrum med vaskemaskine