Kildeengen 40, Enø, 4736 Karrebæksminde

FLERE INTERESSEREDE KØBERE - FLERE SOMMERHUSE SØGES PÅ VESTERHAVE, LUNGSHAVE OG ENØ

USÆDVANLIG HØJ KVALITET - TOTALRENOVERET - UDE OG INDE

INFLYTNINGSKLART - KAN OVERTAGES HURTIGT

250 METER FRA FLOT KYSTSTRÆKNING MED BADEMULIGHED

KAN ANVENDES HELE ÅRET RUNDT

KUN 5 KVARTER FRA KØBENHAVN

Området:
Karrebæksminde og Enø er med rette kendt for at være et at de mest udsøgte feriesteder på Sjælland, fordi det har så uendelig meget mere at byde på.~
Det er et attraktivt sted for både børn og voksne, hvor man tilføres en ubeskrivelig opløftende stemning af miljøet, som omkranses af de bedste strande, et fredet overdrev og naturreservat, en smuk fjord som er vandforbindelsen til Næstved, skov og baske skråninger samt en aktiv og idyllisk havn med vippebro.
Indenfor 15 km er der yderlig en lang række af attraktioner - bl.a. Gavnø- og Holsteinsborg Slot, Herlufsholm Kostskole, Næstveds historiske bymidte, Susåen, 2 golfbaner og Bonbon land.

Beliggenheden:
Ejendommen er højt beliggende på en af Enø's største udstykninger, som er specielt eftertragtede pga. de store grunde og brede veje, som giver lys, luft og behagelig afstand til naboerne.
Et berigende og roligt sted, hvor der er frit valg mellem afslapning, aktiviteter eller oplevelser for alle, uanset hvilken aldersgruppe man befinder sig i.
På motionssiden er der specielt gode forhold for løb, cykelsport og alle typer vand- samt sejlsport på enten det bølgende hav eller den stille fjord.
Bådplads kan lejes 1500 meter fra ejendommen i en af de 2 lystbådehavne.
Der er halvtimes drift på busforbindelsen til Næstved som tager 10 minutter og hvis man har lidt mere tid, så kan turbåden "Friheden" varmt anbefales eller en flot cykeltur på 10 km langs fjorden.
Området byder endvidere på helt nyt multisportsanlæg, sportshal, kirke, sauna til vinterbadere, 2 supermarkeder, tankstation, mange gode restauranter, fiskebutikker, isbutikker, tøjbutikker, frisør, bager mv.

Ejendommen: Er opført i 1972 på støbt fundament og med - noget så usædvanligt som - fuldmuret facade.~ Ejendommen er totalrenoveret i 2016, hvor bl.a. vinduer, døre og taget er udskiftet (sorte betontegl).
Indvendigt er lofter delvis ført til kip, hvilket medfører et fantastisk lyst hus med stor rumfornemmelse.
Det er lagt vægt på, at fritiden ikke skal optages af vedligeholdelse, hvorfor både haven og de 2 ny anlagte terrasser, kræver mindst mulig omsorg og tid.
Der er indlagt offentlig vand og vandafledning. Ejendommen opvarmes med henholdsvis brændeovn, el-radiatorer, el-gulvvarme og effektiv varmepumpe, som også kan køle huset ned på de varmeste dage.
Digital TV-antenne. Mulighed for fibernet.
Alt fremtræder som nyt og klar til indflytning. Mulighed for tilkøb af indbo - ude og inde.

Planløsning: Entré med sorte fliser og gulvvarme. Lyst og indbydende køkken i åben forbindelse til spiseafdelingen og opholdsstuen. Fantastisk spiseafdeling og opholdsstue med plankegulv, ny brændeovn, trappe til meget brugbar hems (ca. 4.0 x 4.5 og ca. 2.0 til loft) og adgang til en flot anlagt have og sydvestvendt terrasse med pejs og kombineret belægning med fliser og træ. Indbydende flisebadeværelse med sort flisegulv, bruseafsnit, vindue og vaskemaskine. Mindre børneværelse med skab. Forældresoveværelse i god størrelse med plankegulv.
Nyt og velbygget anneks med, træbeklædning, sorte betontegl på taget, støbt fundament og fuldt isoleret. Annekset er opdelt til henholdsvis gæsteværelse med fliser på gulvet og et opbevaringsrum.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed, sommerhus eller byggegrund, så kontakt os på tlf. 91550555 eller på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk - så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende