Lungsgab 36, Enø, 4736 Karrebæksminde

HYGGELIGT STRANDHUS I FØRSTE RÆKKE

UDLEJES KUN I AUGUST 2024

FØLGENDE UGER ER PT. OPTAGET I AUGUST 2024:

Kr. 9.000 for en uge.

(den på Boligsiden anførte leje pr. måned er fejlagtig og kan ikke ændres)

+ rengøring kr. 1.000 pr ophold
+ forbrug kr. 500 i depositum pr. uge, hvor forbrug modregnes.

For maksimum 5 voksne og 2 børn pr. udlejning (4 voksensenge og 1 barneseng.
(Flere sengepladser kan eventuelt arrangeres efter nærmere aftale)

Inklusiv dyner og hovedpuder samt linned/sengetøj
Inklusiv internet
Inklusiv vaskemaskine
Eksklusiv opvaskemaskine
Eksklusiv TV
I 1 RÆKKE / 100 METER FRA EN AF SJÆLLANDS BEDSTE STRANDE 300 METER TIL HAVNEN, 2 LYSTBÅDHAVNE, FISKERMILJØET, SPISESTEDER OG CAFÉER. FOR ENDEN AF BLIND VEJ - MED MINIMAL TRAFIK, STØV OG INDKIG. KUN 10 KM / 15 MINUTTER FRA NÆSTVED (50.000 INBYGGERE) KUN 90 KM / 75 MINUTTER FRA KØBENHAVN (1.500.000 INDBYGGERE)
Området:
Karrebæksminde og Enø er med rette kendt for, at være et at de mest udsøgte feriesteder på Sjælland, fordi det har så uendelig meget mere at byde på.
Det et aktivt sted for både børn og voksne, hvor man tilføres en ubeskrivelig opløftende stemning af miljøet som omkranses af de bedste strande, et fredet overdrev og naturreservat, en smuk fjord som er vandforbindelsen til Næstved, skov og baske skråninger samt en aktiv og idyllisk havn med vippebro.
Indenfor 15 km er der yderlig en lang række af attraktioner - bl.a. Gavnø- og Holsteinsborg Slot, Herlufsholm Kostskole, Næstveds historiske bymidte, Susåen, 2 golfbaner og Bonbon land.

Beliggenheden:
Ejendommen ligger på en af Enø's gamle og meget eftertragtede strandgrunde - tilbagetrukket og delvis skærmet for vind og indkig, et idyllisk og berigende sted hvor der er frit valg mellem afslapning, aktiviteter eller oplevelser for alle uanset hvilken aldersgruppe man befinder sig i.
Ejendommen ligger i 1 række med egen sti til stranden (sydvest) og rimelig læ for vind på grund af diget. Mod sydøst har man flot udsigt til den naturlige eng og lille skov.
På motionssiden er der specielt gode forhold for vandre- og løbeture, cykelsport og alle typer vand- samt sejlsport på enten det bølgende hav eller den stille fjord.
Området byder endvidere på helt nyt multisportsanlæg, sportshal, kirke, 2 supermarkeder, tankstation, og mange gode spisesteder rund om den idylliske havn.
Både, kajakker, stand up paddle, cykler, saunatønde kan lejes 300 meter fra ejendommen
Der er halvtimes drift på busforbindelsen til Næstved som tager 10 minutter og hvis man har lidt mere tid, så kan turbåden "Friheden" varmt anbefales eller en flot cykeltur på 10 km langs fjorden.

Ejendommen:
Er et klassisk og hyggeligt strandhus opført i 1½ plan med træbeklædning.
Der er indlagt offentlig vand og vandafledning. Opvarmning sker via el- paneler og brændeovn. Fibernet er åbent for lejer.

Planløsning:
Stueplan består af en entré med plads til overtøjet. Godt køkken med de fleste nødvendigheder. Hyggelig stue med brændeovn, sovesofa og adgang til 2 terrasser samt have med strandsti. Mindre værelse. Toilet og badeværelse med bruseniche.
På førstesalen findes et soveværelse med dobbeltseng, børneseng, en lille arbejdsplads samt en alkove.


Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med et gratis og uforpligtende tilbud