Lungsminde 6, 4736 Karrebæksminde

SOLGT PÅ 2 FREMVISNING VIA KØBERKARTOTEK - FLERE SOMMERHUSE SØGES

EKSKLUSIVT FRITIDSHUS - I FLOT OG TIDSSVARENDE UDFØRELSE

5 MINUTTERS GANG FRA EN AF SJÆLLANDS BEDSTE STRANDE

HUSET SÆLGES INDFLYTNINGSKLART KOMPLET MØBLERET - UDE OG INDE.

KAN ANVENDES HELEÅRET RUNDT

KUN 5 KVARTER FRA KØBENHAVN


Området:
Karrebæksminde og Enø er med rette kendt for at være et at de mest udsøgte feriesteder på Sjælland, fordi det har så uendelig meget mere at byde på.
Det er et aktivt sted for både børn og voksne, hvor man tilføres en ubeskrivelig opløftende stemning af miljøet, som omkranses af de bedste strande, et fredet overdrev og naturreservat, en smuk fjord, som er vandforbindelsen til Næstved, skov og barske skråninger samt en aktiv og idyllisk havn med vippebro.
Indenfor 15 km er der yderligere en lang række af attraktioner - bl.a. Gavnø og Holsteinsborg Slot, Herlufsholm Kostskole, Næstveds historiske bymidte, Susåen, 2 golfbaner og Bonbon land.

Beliggenheden:
Ejendommen ligger på en af Enø's gamle og meget eftertragtede strandgrunde - et idyllisk og berigende sted, hvor der er frit valg mellem afslapning, aktiviteter eller oplevelser for alle uanset hvilken aldersgruppe man befinder sig i.
På motionssiden er der specielt gode forhold for løb, cykelsport og alle typer vand- samt sejlsport på enten det bølgende hav eller den stille fjord.
Området byder endvidere på helt nyt multisportsanlæg, sportshal, kirke, 2 supermarkeder samt et på vej.
Bådplads kan lejes 100 meter fra ejendommen i en af de 2 lystbådehavne.
Der er halvtimes drift på busforbindelsen til Næstved, som tager 10 minutter, og hvis man har lidt mere tid, så kan turbåden "Friheden" varmt anbefales eller en flot cykeltur på 10 km langs fjorden.

Ejendommen:
Efter omfattende og løbende renovering, hvor enhver m2 er blevet vendt og udnyttet optimalt, så fremstår ejendommen nu i usædvanlig flot og tidssvarende udførelse. Det er endvidere lagt stor vægt på anlæggelse af haven og beplantningen - som er et kapitel for sig.
Der er indlagt offentlig vand og vandafledning. Opvarmninger sker via elektrisk gulvvarme og varmepumpe.

Planløsning:
Stort, lyst og indbydende multifunktionsrum med loft til kip, som pt. anvendes til stue, og spisestue. Lækkert nyt køkken i åben forbindelse til spisestuen. Dejligt soveværelse. opbevaring. Flot badeværelse og toilet med stort bruse afsnit. Fra multifunktionsrummet er der adgang via dobbeltdøre til kæmpe stor flise belagt terrasser, med både spise- og loungeområde. Endvidere stort udhus med mange anvendelsesmuligheder.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk , så giver vi et uforpligtende tilbud. NB. vi har et specielt godt tilbud i denne måned.