Lungsgab 35, 4736 Karrebæksminde

SOLGT PÅ FØRSTE FREMVISNING - VIA KØBERKARTOTEK - MANGE FLERE KØBERE VENTER PÅ SOMMERHUSE

NYERE (2007) OG EKSKLUSIVT FRITIDSHUS - OPFØRT I BEDSTE MATERIALER

I 2. RÆKKE / 100 METER FRA EN AF DANMARKS BEDSTE STRANDE

HUSET SÆLGES INDFLYTNINGSKLART KOMPLET MØBLERET - UDE OG INDE.

KAN ANVENDES HELEÅRET RUNDT


Området:
Karrebæksminde og Enø er med rette kendt for at være et at de mest udsøgte feriesteder på Sjælland, fordi det har så uendelig meget mere at byde på.
Det et aktivt sted for både børn og voksne, hvor man tilføres en ubeskrivelig opløftende stemning af miljøet, som omkranses af de bedste strande, et fredet overdrev og naturreservat, en smuk fjord, som er vandforbindelsen til Næstved, skov og barske skråninger samt en aktiv og idyllisk havn med vippebro.
Indenfor 15 km er der yderlig en lang række af attraktioner - bl.a. Gavnø og Holsteinsborg Slot, Herlufholm Kostskole, Næstveds historiske bymidte, Susåen, 2 golfbaner og Bonbon land.

Beliggenheden:
Ejendommen ligger på en af Enø's gamle og meget eftertragtede strandgrunde - et idyllisk og berigende sted, hvor der er frit valg mellem afslapning, aktiviteter eller oplevelser for alle uanset hvilken aldersgruppe man befinder sig i.
På motionssiden er der specielt gode forhold for løb, cykelsport og alle typer vand- samt sejlsport på enten det bølgende hav eller den stille fjord.
Området byder endvidere på helt nyt multisportsanlæg, sportshal, kirke, 2 supermarkeder samt et på vej.
Bådplads kan lejes 200 meter fra ejendommen i en af de 2 lystbådehavne.
Der er halvtimes drift på busforbindelsen til Næstved, som tager 10 minutter, og hvis man har lidt mere tid, så kan turbåden "Friheden" varmt anbefales eller en flot cykeltur på 10 km langs fjorden.

Ejendommen:
Arkitektens eget hus, opført i 2007 med udsædvanlig passion og omhu, hvor enhver m2 er gennemtænkt ned til mindste detalje. Det er lagt stor vægt på, at fritiden kan nydes til fulde på den enestående beliggenhed for enden af lukket vej, på en af Lungshaves bedste grunde, hvor det rislende åløb adskiller grunden fra engen.
Konstruktionen af de 1,0 plan, som står på et helstøbt fundamen består af er facadeskelet i træ som yderst er beklædt med facadeplanker. Sadeltaget er belagt med tagpap.
Der er indlagt offentlig vand og vandafledning. Opvarmningen sker via gulvvarme og brændeovn, som eventuelt kan suppleres med varmepumpe.

Planløsning:
Stueplanet består af en entrë med plads til overtøjet. Indbydende køkken med vanger i murværk. Opholdsstue med fantastisk lysindfald og udsigt til den vidunderlige natur. Dejligt badeværelse med bruseniche og vaskesøjle. Soveværelse i en god størrelse med indbygget skavsvæg. Overdækket terrasse som forbinder hovedhus og anneks. Anneks med eget te-køkken. Redskabsrum

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi og giver vi en uforpligtende vurdiring og tilbud.