Bülowsvej 28A, 2., 1870 Frederiksberg C

SJÆLDEN UDBUDT OG VELDISPONERET LEJLIGHED I USÆDVANLIG HØJ STANDARD

CENTRAL OG MEGET EFTERTRAGTET DEL AF INDRE FREDERIKSBERG

MULIGHED FOR STOR VESTVENDT ALTAN

DEJLIG OG LUKKET FÆLLESHAVE

STOR AFSTAND TIL DE OMKRINGLIGGENDE BYGNINGER

NABO TIL LANBOHØJSKOLENS SMUKKE HAVE

Beliggenheden:
Midt i et af de mest eftertragtede områder i den gamle og mondæne del af Frederiksberg C, som er kendetegnet ved sine flotte ejendomme, brede veje med gammel beplantning samt lys og luft.
Alle attraktioner og nødvendigheder på Frederiksberg og i København, findes indenfor kort afstand, som hurtigt kan nås på gåben, cykel, med bus eller Metro (Forum og Frederiksberg Allé).
Ejendommen:
Er opført i år 1862 i markant og herskabelig stil, med sort tegltag og en pudset facade, som matcher det imponerende murværk der omkranser grunden. Vedligeholdelse er sket løbende, så standen er god og der er ingen store kommende projekter. Seneste renovering skete i ca. 2003/2004, hvor taget også indgik. Vinduer i opgangen er fra 2018.
Fællesfaciliteterne omhandler: Dejlig fælleshave, gårdhave, opbevaringsrum, overdækket cykelparkering samt dørtelefon.
Udlejning: Er tilladt. Husdyrhold: Er tilladt.
Lejligheden:
Allerede når man ankommer til porten og opgangen, så fornemmer man den herskabelige helhed. Følelsen forstærkes yderligere i lejligheden, hvor det første som fanger øjet, er de eksklusive sildebensparketgulve. Boligen har en yderst god planløsning og veldisponerede kvadratmeter. Entréen har god plads til overtøjet i de indbyggede skabe. Det lyse og stilrene køkken fra 2015, ligger i halvåben forbindelse til en hyggelig stue, med en loftshøjde på 3,27 meter og vestvendt fransk altan med dobbeltdør (mulighed for trefagsdør) med udsigt til den smukke beplantning i Landbohøjskoens Have. I stuen er der mulighed for at åbne yderligere op, med montering af stor vestvendt altan på ca. 5.0 x 1.3 meter. Fra stuen der adgang til et dejligt soveværelse med skabsvæg, samt en påklædningsgang, som fører til et stort badeværelse med bruseniche, vaskesøjle, vindue og gulvvarme. Lejlighedens vinduer er med termoglas og fra 2015.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.