Peder Skrams Gade 8, 2. th., 1054 København K

STOR INTERESSE OG 2 KØBERE - FLERE LEJLIGHEDER S'ØGES I K OG RESTEN AF KØBENHAVN

ET AF DE ABSOLUT MEST EFTERTRAGTEDE KVARTERER I KØBENHAVN

ELEVATOR OG PÆN OPGANG

INDBYDENDE OG MEGET VELHOLDT

NYERE BAD OG KØKKEN

OPTIMAL PLANLØSNING - DELEVENLIG OG OPTIL 3 SOVEVÆRELSER


OMRÅDET:

Det gamle flådeområde Gammelholm anses med rette af mange for, at være et af de absolutte bedste kvarterer i Kbh. K. En fredfyldt oase omkranset af Nyhavn, Kongens Nytorv og havnen, som er parisisk inspireret med brede gader og elegante facader. Det bedste af byen er lige ved hånden - Det Kgl. Teater, Skuespilhuset, Operahuset, Amalienborg, Kastellet, Chr. Havn og Holmen. Havnepromenaden for enden af gaden, har fantastisk udsigt og plads til både rekreation samt fysisk udfoldelse. Samme sted finder man inderhavnsbroen - også kaldet "kyssebroen", som forbinder området til Christianshavn, Holmen og Christiansholm / papirøen, hvor Københavns næste store attraktion - et vand-kulturhus - åbner i 2023, som vil rumme både udendørs havnebad, indendørs svømmehal med havneudsigt og~oreningsfaciliteter.~

EJENDOMMEN:

Er opført i 1872 i smuk klassisk stil og er løbende renoveret, så den fremtræder meget velholdt.
Foreningen er veldrevet og har styr på økonomien, hvilket gør, at fællesudgifterne er usædvanligt lave.
Fællesfaciliteter: Dørtelefon. Elevator. Kælderrum. 2 fællesrum samt aflang baggård hvor der bl.a. er mulighed for cykelopbevaring. Eget Kabel-tv og internet. Husdyrhold er tilladt. Udlejning/forældrekøb er tilladt.

LEJLIGHEDEN:

Er en veldisponeret 4 værelses som står usædvanligt flot. Forbindelsen til lejligheden sker enten via elevatoren som fører til bagtrappen eller via hovedtrappen. Renoveringen af lejligheden er sket løbende med respekt for alder samt stil.

PLANLØSNING:

Entré og fordelingsgang med garderoberum. Nyere badeværelse med el-gulvvarme, centraludsugning, væghængt toilet og bruseniche. Lille gæstetoilet som er nyrenoveret.
Nyere køkken med oprindeligt ildsted og bl.a. opvaske- samt vaske/tørremaskine.
Opholdsstue med dobbeltfløjdør til spisestue og fordelingsgang. Spisestue (eller soveværelse). Stort værelse med skabsvæg. Værelse i en god størrelse.
Lejligheden har stor loftshøjde, plankegulve og stuklofter.


Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.