Marstalsgade 46, 1. th., 2100 København Ø

FLERE LIGNENDE LEJLIGHEDER SØGES - VI HAR RIGTIG MANGE HENVENDELSER PÅ DENNE STØRRELSE

KLASSISK LEJLIGHED PÅ INDRE ØSTERBRO
STILLE BELIGGENHED
STOR ALTAN OG SMUKT GÅRDANLÆG
GOD OG DELEVENLIG PLANLØSNING

Beliggenheden:
På attraktive og meget efterspurgte indre Østerbro, hvor der er kort afstand til Kastellet, Østre Anlæg, Langelinie, havnebadet i Nordhavnen, Svanemøllen strand, samt det hyggelige café- og handelsliv på og i de omkringliggende gader.
Offentlige forbindelser med S-tog, metro og busser findes på Nordhavn Station - 100 meter fra lejligheden.
Ejendommen:
Er en hjørneejendom, som er opført i klassisk stil og gedigen kvalitet tilbage i 1904. Renovering og vedligehold er sket løbende, hvilket er medvirkende til at ejendommen fremstår flot og velholdt. Senest er opgangene og tag renoveret.
Foreningen som består af 2 opgange, med 24 lejligheder, er professionelt administreret, og har sund økonomi. Fællesfaciliteter består af: Dørtelefon, gårdhave, vaskefaciliteter, kælderrum og cykelkælder. Individuelt tv og internet.
Udlejning: Er tilladt, men kræver tilladelse fra bestyrelsen. Husdyrhold er tilladt.
Lejligheden:
Lever op til forventningerne til en klassisk lejlighed, med stor loftshøjde, stukkatur, massive plankegulve, profilerede paneler, godt lysindfald og fleksibel planløsning med flere anvendelsesmuligheder.
Planløsning:
Entré med opbevaringsrum, og fordelingsgang til hele lejligheden. Stor stue/værelse med adgang til den ret store sydvendte altan. 2 stuer/værelser, som er adskilt af dobbelt fransk dør. Mindre men udmærket køkken. Badeværelse med bruseafsnit og vindue.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer i København og på resten af Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.