Kirkebjerg Allé 47, ST. TV., 2720 Vanløse

ABSOLUT BILLIGSTE 3 VÆRELSES I VANLØSE

NEDSAT MED KR. 150.000 -
SÆLGER ØNSKES IKKE TILBUD UNDER KR. 1.700.000
GOD PLANLØSNING
20 MINUTTER FRA KONGENS NYTORV
STILLE BELLIGGENHED
TÆT PÅ NATURSKØNNE OMGIVELSER

BELIGGENHEDEN: Er dejlig central med kort afstand og hurtig forbindelse til resten af København, uanset om man benytter cykel, bil eller de gode offentlige forbindelser. Der er ca. 10 minutters gang til skønne Utterslev Mose, Damhusengen, den smukke kirsebær allé på Bispebjerg Kirkegård, Bellahøj svømmestadion og de mange sportstilbud i Grøndal multicenter.
EJENDOMMEN: Foreningen administreres professionelt og har en god økonomi. Der er løbende udført vedligeholdelse og renovering, senest er tag og facade renoveret. Fællesfaciliteterne omhandler: Selskabslokale med borde og store. Billardrum. Gårdhave. Kælderrum. Cykelkælder og skur. Der er gode p-muligheder på vejen - som er uden for p-zone. Udlejning: Tilladt. Husdyrhold: Afventes.
LEJLIGHEDEN: Er en veldisponeret og yderst delbar 3 værelses, på en stille beliggenhed og med et dejligt lysindfald. Entré og fordelingsgang. Stor opholdsstue med plankegulv og dejligt lysindfald fra sydøst. Spisestue/værelse mod gaden med plankegulv og adskilt fra stuen med en fløjdør. Mindre værelse.
Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på , så kommer vi forbi med et uforpligtende tilbud.