Elmelyparken 7A, 2. TV., 2680 Solrød Strand

SOLGT PÅ TREDJE FREMVISNING - FLERE LEJLIGHEDER I SOLRØD SØGES

GENNEMRENOVERET LEJLIGHED I PERFEKT OG INDFLYTNINGSKLAR STAND
VELDREVET FORENING MED MANGE FÆLLESFACILITETER
CENTRAL BELIGGENHED HVOR ALLE NØDVENDIGHEDER FINDES INDENFOR KORT GÅAFSTAND
KUN 30 KM FRA INDRE KØBENHAVN

Området:
Solrød Strand har gennem flere årtier været et eftertragtet sted at bo pga. beliggenheden, hvor der kun er 10 km til Køge, 19 km til Roskilde, 30 km til København, og de dejlige omgivelser med hele 6 kilometers kyststrækning. Byen ligger på S-togslinje E til Køge, og der afgår tog fra Solrød Strand Station mod København hvert 10. minut i dagtimerne. Kommunen bugner af skoler, daginstitutioner til glæde for de 16.687 indbyggere, og har desuden et rigt foreningsliv, som hjælpes på vej af aktive borgere. Der er 80 frivillige foreninger med omkring 10.000 medlemmer, hvoraf godt 5.000 er under 25 år. Der er under 10 minutter til Solrød Station, Solrød Centret eller stranden.

Ejendommen:
Elmelyparken er opført i 1972, og betegnes som en oase midt i Solrød Strand. De 2 bygninger med 88 lejligheder, ligger i vinkel af hinanden med~n dejlig gårdhave~g bygningerne, vendt væk fra de nærmeste veje, hvilket som gør gårdhaven til et fredeligt sted at opholde sig. Gårdhaven er stor og grøn med træer og buske i formationer, så man altid kan finde en ugeneret krog. Til de fleste lejligheder hører der en stor altan, så man kan nyde haven og udsigten mod syd eller vest. Fællesfaciliteterne omhandler: Gårdhaven, cykelskur/kælder, stort p-areal, carporte (mod betaling), vaske- og tørrerum, barnevognsrum, motionsrum og festlokale med udgang til stort fliseareal i forbindelse med haven. Foreningens hjemmeside: https://elmelyparken.dk

Lejligheden:
Fremstår i perfekt og indflytningsklar stand efter en gennemgribende renovering, hvor bl.a. badeværelse, køkken, gulve og døre er udskiftet.

Planløsning:
Entré med plads til overtøjet og vaskemaskine. Stor stue (oprindeligt 2) med nyere trægulv. Fra stuen er der adgang til en stor altan med lærketræsgulv, som kan lukkes af med skydevinduer.
Flot Vordingborg køkken i åben forbindelse med stuen, med alt i hårde hvidevarer. Soveværelse med skabsvæg. Værelse i god størrelse.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus, så kontakt os på tlf. 91550555 eller på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk - så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.