Gothersgade 93D, ST. TH., 1123 København K

152 M2 - UNIK INDUSTRIEL ”NEW YORKER” LEJLIGHED - MED MULIGHED FOR DELVIS ERHVERV

156 M2 OG 2 PLAN – I PERFEKT STAND
VELEGNET TIL BL.A. SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE
INGEN TRAFIKSTØJ – I ANDEN RÆKKE FRA GADEN
NABOEN ER KONGENS HAVE OG ROSENBORG SLOT
Beliggenheden: En perfekt placering midt i et af tidens mest besøgte områder i indre København. Her er de fleste attraktiviteter og nødvendigheder indenfor kort gå-afstand, såsom Ørstedsparken, Kongens Have, Botanisk Have, Øster Anlæg, Søerne, Torvehallerne og ikke mindst Nørreport Station, som er adgangen til hele Danmark på kortest mulige tid.
Ejendommen: Består af et forhus som er opført i 1883, og et baghus af senere årgang, som er adskilt af en gårdhave. Baghuset har netop afsluttet en omfattende facaderenovering, hvoraf lejlighedens andel er betalt. I samme forbindelse, så har foreningen besluttet at opdele de to huse, da de kræver forskellig vedligeholdelse som ikke er samtidig. Næste projekt i foreningen er forskønnelse af gårdhaven. Fællesfaciliteter: Dørtelefon, kælderrum, tørrerum, badefaciliteter og toilet, gårdhave og cykelstativer og cykelkælder. Udlejning er: Tilladt, med begrænsninger. Husdyrhold: Kræver tilladelse.
Lejligheden: Er opført i en industriel bygning, med bl.a. overdimensionerede loftsdrager og vægge, som er med til at skabe en helt unik lejlighed, som leder tankerne mod New York. De 2 plan byder i den øvre del på en entré, i åben forbindelse til opholdsarealet, som delvist er adskilt til alrummet af det flotte køkken med hvide elementer. I forbindelse med alrummet, findes et soveværelse, som kan aflukkes med en dobbeltdør og et smukt trappeforløb til lejlighedens nedre del. Gulvene er belagt med sildebensparket, og lyset strømmer ind fra de 3 franske altaner med dobbeltdøre. I den nedre del, findes et trapperum med mange anvendelses muligheder. Et usædvanligt stort badeværelse med gulvvarme, fritstående badekar, bruseniche og vaskesøjle samt et værelse med skabe og separat facadedør.
Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus, så kontakt os på tlf. 91550555 eller på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk - så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.