Rådmandsgade 50A, 5., 2200 København N

SOLGT - FLERE NYOPFØRTE LEJLIGHEDER SØGES

EKSKLUSIV OG NYOPFØRT 4 VÆRELSES PENTHOUSELEJLIGHED.
FANTASTISK LYSINDFALD OG DELVIS LOFT TIL KIP.
ALTAN MED IMPONERENDE UDSIGT OG SOLNEDGANG.
STILLE BELIGGENHED OG INGEN NABOER.
DELEVENLIG OG VELEGNET TIL FORÆLDREKØB.
Beliggenheden:
Er dejlig central - men samtidig stille, hvor man befinder sig på grænsen til både Østerbro og City, med nem og hurtig adgang til det meste af København. Fælledparken, BaNanna Park og Metro findes indenfor få minutters gang.
Ejendommen:
Som er opført i 1933, består af Tagensvej 51-57, Fogedmarken 2 samt Rådmandsgade 42A-50A, danner foreningen Raadmandshuse. En velholdt ejendom og veldrevet forening, med en fastlagt vedligeholdelsesplan. Foreningen har inden for de seneste år bl.a. renoveret altaner. I 2018 blev der lagt nyt tag samt renoveret facader som en del af et frasalg af tagetagerne, hvor der nu er etableret nye taglejligheder - bl.a. denne som vi nu sælger. Fællesfaciliteter: Dørtelefon med kamera. Brugsret til kælderrum. Hyggelige, fælles gårdhaver, hvor der også er cykelstativer og barnevognsskure. Foreningen anvender professionel administrator og har en sund økonomi. Der kan læses mere om foreningen på raadmandshuse.dk. Husdyr og udlejning er tilladt med begrænsninger. 5 salen har endvidere egen facebook gruppe.
Lejligheden:
Efter tagudskiftningen blev lejligheden etableret, hvorefter den stod færdig i 2019/2020. Sælger har passet godt på lejligheden så den fremtræder stadig som ny, og opfylder naturligvis alle nutidige ønsker til komfort, lys, planløsning, køkken, badeværelse samt opfylder nugældende krav til isolering, støjdæmpning, lavt forbrug af vand og varme, samt udluftning og varmegenvinding - via et anlæg fra Nilan. Der er ingen naboer i opgangen på denne etage, hvilket er medvirkende til et lavt støjniveau. Overtagelse forventes at kunne finde sted 01.08.2021.

Planløsning:
Entre og fordelingsgang med plads til overtøjet og adgang til loftet, hvor der ståhøjde på midten og god plads til opbevaring. Hyggelig opholdsstue i åben forbindelse til køkken-alrummet, og med adgang til altanen via en dobbeltdør. Flot køkken fra HTH, med alle nødvendige hårde hvidevarer. Begge afdelinger har loft til kip og fritliggende hanebånd. Dejligt badeværelse med gulvvarme, bruseniche, væghængt toilet og vaskemaskine. Gæsteværelse / kontor med indbygget skab. Godt børneværelse. Dejligt soveværelse med god plads til skabe. Alle værelser har loft til kip og fritliggende hanebånd.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer i København og på resten af Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.