Prinsessegade 2B, 1422 København K

EN AF DE BEDSTE BELIGGENHEDER PÅ CHRISTIANHAVN

PANORAMA UDSIGT PÅ FØRSTE RÆKKE TIL STADSGRAVENS VAND OG DEN NATURSKØNNE VOLD
IDYL OG FANTASTISK ATMOSFÆRE
2 ALTANER OG TAGTERRASSE på 300 m2

BELIGGENHEDEN:
Eftertragtet beliggenhed på Christianshavn - på den stille side ved Torvet og Metroen. Ejendommen ligger i et meget attraktivt hjørne af Christianshavn, hvor der yderst begrænset biltrafik og derfor næsten støjfrit. Voldens stjerneformede stisystemer og de gamle brosten i de omkringliggende gader skaber en helt speciel stemning. Snart vil gående og cyklister komme hurtigere til centrum af København via en ny broforbindelse mellem Christianshavn til Nyhavn.
EJENDOMMEN:
Som er fra 1975, er opført en gedigen moderne stil. Den er løbende blevet vedligeholdt og fremtræder i absolut god stand. Fællesfaciliteter: dørtelefon, gårdhave, vaskekælder med betaling, cykelkælder, kælderrum og TDC kabel-tv (direkte betaling). Udlejning er: Tilladt. Husdyrhold er: Tilladt med begrænsninger. Hjemmeside: 351.dk
LEJLIGHEDEN:
Er øverst beliggende, hvilket er til stor gavn for udsigten og de 2 overdækkede altaner. Planløsningen består af en entré med klædeskab. Flot badeværelse med bruseniche. Nydeligt køkken som ligger i åben forbindelse til den store opholdsstue, hvorfra der er adgang til den største af de 2 altaner. Soveværelse med egen altan og god plads til klædeskabe.
Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.