Strandbakken 94, 4793 Bogø By

STOR INTERESSE - FLERE GRUNDE SØGES ØST FOR STOREBÆLT.

1234 M2 NATURSKØN GRUND

HØJT BELLIGENDE I KUPERET TERREN

KUN 1 TIME FRA KØBENHAVN

OMRÅDET:
Bogø som ligger i Storstrømmen, er en naturperle som har meget at byde på - lige fra total afslapning til nogle fantastiske oplevelser for hele familien. Når den skønne danske sommer viser sig fra sin bedste side, så er der flere gode strande hvorfra der kan bades, fiskes eller dyrkes vandsport. Sejladsområdet er kendt for at være på højde med det Sydfynske øhav - med afvekslende natur i et velbesøgt farvandsområde. Sejler du øst om Møn gennem Grønsund, oplever du Møns Klint - noget af det mest enestående Danmark kan tilbyde.
Havnen er trods sin størrelse meget aktiv, og har alle nødvendige faciliteter. Endvidere har øen både Kro og Brugs i den hyggelig by med landsbystemning. Havnen blev udbygget med en ekstra bro i 2012, så der nu er ca. 60 pladser.
Færgen IDA mellem Bogø og Stubbekøbing er en attraktion, som absolut skal opleves. Med en sejlads på kun 12 minutter i det skønne farvand Grønsund, med udsigt til Farøbroen og Storstrømsbroen, er det en perfekt udflugt til en dejlig frokost i hyggelige Stubbekøbing.
Der er kort afstand til motorvejsforbindelsen ved Farøbroen.

Grunden:

Ligger tilbagetrukket på den blinde vej og næsten på toppen i et kuperet terræn, hvilket giver mulighed for at bygge et spændende hus i forskudte niveauer. Det er en af de sidste ubebyggede grunde i denne ældre udstykning, Den er beplantet med træer og græs, som delvist kan beholdes efter byggeri, hvorved privatlivet er sikret fra dag 1.
Grunden er fuldt byggemodnet med betalt indskud til offentlig kloak og vand.
Der er IKKE byggepligt på grunden, hvorfor den også er interessant investeringsmæssigt.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud. NB. vi har et specielt godt tilbud i denne måned.