Hejrevej 17, Kirke Stillinge, 4200 Slagelse

SOLGT EFTER STOR INTERESSE - VI HAR FLERE KØBERE TIL STILLINGE STRAND

STOR OG NYRENOVERET FRITIDSEJENDOM.

97 M2 (INKL. UDHUS) + 3 STYKS ANNEKS / GÆSTEHUSE, SOM KAN ANVENDES ÅRET RUNDT. CARPORT PÅ 10 M2 + VÆRKSTED OG OPBEVARINGSRUM. 2 OVERDÆKKEDE TERRASSER PÅ HENHOLDSVIS 19,5 OG 6,8 M2.

I VESTSJÆLLANDS MEST POPULÆRE FERIEOMRÅDE

KUN 100 METER TIL STRAND OG HAV

INDFLYTNINGSKLART TIL DEN KOMMENDE SOMMER

STILLE BELIGGENHED

GOD UDLEJNINGSINDTÆGT ER MULIGT

Området:
Stillinge Strand er en del af en 8,5 km kyststrækning i Musholm Bugt på Vestsjælland. En dejlig sommerby og tyngdepunktet for feriehusområdet, som ligger kun 12 kilometer fra Slagelse. Strækningen huser ca. 350 fastboende indbyggere, som øges med mindst 4000 i sommermånederne. Området byder på mange seværdigheder, attraktioner og aktiviteter, se eventuelt mere på tripadvisor.
Stranden bliver betragtet som den bedste badestrand på denne kyststrækning, da den bliver renset en gang om ugen, har Blåt Flag, fint sand, er fremkommelig for kørestolsbrugere, har langsomt stigende vanddybde og meget begrænset strøm, hvilket gør den venlig for bl.a. børn.
På motionssiden er der specielt gode forhold for vandre- og løbeture, cykelsport og alle typer vand- samt sejlsport.
I byen findes der indkøbsmuligheder og flere restauranter.
Stillinge har i tidligere være den foretrukne strand for Slagelses beboere, som drog ud til deres sommerhuse og nød sommerlivet. Nu ejes sommerhusene af et langt bredere udsnit af danskere, som har fået øjnene op for den dejlige badestrand og skønne beliggenhed, hvor ikke mindst fantastiske solnedgange kan nydes.

Ejendommen:
Er opført i 1 plan med saddeltag og træbeklædning. Grunden er på 832 m2, hvorpå der endvidere er opført 3 styk anneks / gæstehuse, et disponibelt rum som kan forbindes og inddrages til hovedhuset, en carport med 2 rum.
Ejendommen har gennemgået omfattende istandsættelse og renovering. Senest er alt udvendigt malet.
Opvarmningen sker med, el-radiatorer og pilleovn.

Planløsning:
Stor entré / udestue (med mulighed etableres et ekstra værelse - se plantegning) hvorfra der er adgang til overdækket vestvendt terrasse. Badeværelse med vindue og bruseniche i glas. Stort køkken alrum med alt i hårde hvidevarer og nyere elementer. Skøn stue med pilleovn, direkte udgang til overdækket terrasse og hvor lyset strømmer ind gennem den store glaskarnap. Soveværelse med indbyggede skabe og udgang til overdækket og østvendt morgenterrasse. Bryggers med vaskemaskine.


Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med et gratis og uforpligtende tilbud.
.